Hae
Big mamas home

Rakkausloma Porvoossa

Me lainataan tänään autoa ja otetaan nokka kohti Porvoota, lempi kaupunkiani. Tämä pieni rakkausloma on minun joululahjani kumppanilleni. Halusin tänä vuonna antaa hänelle mieluummin yhteistä aikaa ja kiva elämyksen ennemmin, kuin turhaa tavaraa. Joten vien muruni minulle rakkaaseen paikkaan. Varasin meille huoneen Runosta. En ole aiemmin yöpynyt siellä, mutta olen kuullut paikasta vain pelkkää hyvää.

Porvoon Vanha kaupunki - BMH - Big mamas home by Jenni

Meillä ei ole reissulle mitään suuren suuria suunnitelmia. Kävellään ja nautitaan vanhasta kaupungista, haetaan ruokaa ja pesitään mukavassa hotellihuoneessa. Ja toki nautitaan toisistamme. Tämä toimii meile myös yhdenlaisena babymoonina, sillä kesälle suunniteltu pikku reissu on perhereissu lasten kanssa.

Olen aina yhtä innoissani Porvooseen pääsystä. Oli vuodenaika mikä tahansa. Minulla kaupunkiin liittyy valtavasti hyviä ja rakkaita muistoja teinivuosilta. Porvoo on itseasiassa ainoa kaupunkin jonka asuntotarjontaa tutkailen säännöllisesti, puolitosissani. Se on ainoa kaupunki johon voisin kuvitella Helsingin lisäksi muuttavani.

Mutta pian saatte lisää talvisia tunnelmia lempi kaupungistani. Meillä pitäisi olla tosi aurinkoinen sää, vaikkakin kylmää. Ja lupaan kertoa millainen paikka Runo oli yöpyä. Tämä rakkausloma tulee kyllä tarpeeseen aika kuluttavan joululoman lopulla.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hilltop Forest – Pieni paratiisi keskellä metsää

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *