Hae
Big mamas home

Kolme tapaa pukea neuleliivi

Siitä on suurinpiirtein vuosi, kun tein viimeksi tällaisen stailauspostauksen. Pidän tällaistista postauksista, mutta näissä on samalla ihan omanlaisensa vaiva tehdä. Postauksen tähti on tällä kertaa neuleliivi. Minulla meni pitkään ennen kuin lämpenin näille. Siihen vaadittiin oikeastaan tämä Instagram postaus. Vaikka neuleita rakastankin, tarvitsin esimerkin siitä, miten neuleliiviä voi käyttää. Nyt minä näytän teille vuorostani muutaman vinkin.

 

1. Neuleliivi läpinäkyvä paita ja legginssit

Ensimmäisessä asussa yhdistin neuleliivin läpikuultavaan, kimallepaitaan. Kyseistä paitaa tulee käytettyä aika harvoin, vaikka se onkin kiva. Olen ennen yhdistänyt sen aika usein pitsitoppiin. Neuleliivi on yksi uusi mahdollinen yhdistelmä kyseisen hepeneen kanssa. Keinonahkahousut tuovat asuun kivasti särmää.

 

2. Neuleliivi ja mekko

Minulla on näissä kuvissa päällä mekko, jonka olen päättänyt vakaasti ottaa käyttöön. Olen ostanut tämän joskus vuonna 2018 ja käyttänyt sitä ensimmäisen kerran viime vuonna. Mekko on kaunis, siinä on kaunis leikkaus, mutta minun itsetuntoni ei ole aiemmin riittänyt sen käyttöön. Liivi sopii todella hyvin mekon kaveriksi.

 

3. Neuleliivi ja kauluspaita/tunika

Kolmannessa asussa minulla on tuollainen kiiltäväkankainen kauluspaita/tunika, joka tulee selvästi esiin neuleliivin alta. Toin tähän mustavalkoiseen asuun vähän väriä punaisella pannalla ja punaisilla korviksilla.

 

Nämä kaikki asut ovat aika mustavalkoisia, mikä ei itseäni haittaa. Mutta yhtä hyvin liivin kanssa voisi pukea jonkin kukkamekoistani. Saatan toteuttaa myöhemmin tämän saman stailauksen värikkäämmillä vaatteilla.

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vuoden ensimmäiset asukuvat: Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Pörröinen asu jouluvaloissa

23. luukku: Miten pukeudun jouluaattona

Talvipäivän asukuvia

19. luukku: Loppuvuoden luottovaate – Paljettihame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *