Hae
Big mamas home

Joko kohta olisi tennarikelit?

Tänään on ollut ihan mieletön auringonpaiste, kun taas eilen pyrytti taas ihan kunnolla. Tämän kevään säät ovat olleet kyllä todella, todella ailahtelevia. Ikinä ei oikein ole tiennyt, mitä on luvassa seuraavina päivinä. Pari kertaa ollaan ehditty hurraamaan kuivia katuja, kunnes niskaan on tullut taas kilon verran lunta. Aikamoinen kevät. Mutta jos kohta olisi oikeasti kunnon tennarikelit?

 

Takki / H&M

Farkut / H&M Mama

Kengät / Vans second hand

Laukku / H&M

Korvakorut / Design by Henni

 

Oma mieli olisi taas todella vahvasti kevätpukeutumisessa. Muisteltiin Katrin kanssa, miten vuosi sitten kumpikin oli viime vuonna tähän aikaan luovuttanut täysin talviasujen kuvaamisen kanssa. Minkä seurauksena oltiin jatkuvasti vielä keskimääräistä enemmän jäässä, kun kuvattiin vähän turhan kevyissä vaatteissa. Nyt ollaan huomattavasti mukavuudenhaluisempia ja mietitään kyllä tarkkaan, mitä laitetaan kuvatessa päälle. Ei haluta palella turhaan. Plus poseeraaminenkin onnistuu paremmin, kun ei jäädy pystyyn. 😀

Tämä takki on näkynyt nyt varmasti miljoona kertaa blogissani. Eikä täysin syyttä, koska se on varmasti yksi käytetyimpiä takkejani. Se on ollut myös näin raskaana ihan yliveto, koska on tuollainen kietaisumallinen. Malli antaa kasvavalle raskausvatsalle tilaa vähän paremmin, kuin vetoketjutakit. Näin ollen käytän tätä varmaan koko ajan enemmän.

Pärjään yhä mainiosti omilla yläosilla, vaikka joidenkin aluspaitojen kanssa on tullut sellainen fiilis, että näitä tämän tyyppisiä tarvitsisi ehkä myös raskausmallisena. Mutta neuleet ja mekot menevät päälle edelleen loistavasti.

 

Minä jatkan täällä kahden pienen potilaan hoitoa. Meillä meni viikonlopun suunnitelmat kokonaan uusiksi, kun molemmat lapset sairastuivat näin loppuviikosta. Onneksi mummilaan pääsee muutenkin, eikä vain tänä viikonloppuna. Minä olisin kyllä mielelläni mennyt äidilleni täyshoitoon. Tämä ensimmäinen viikko valmennusta on ollut aika rankka, vaikkakin ihana. Huomaa kyllä, että olen ollut sairaslomalla. Ajattelin muuten kirjoittaa ensimmäisistä fiiliksistä nyt kun valmennus on alkanut. Jos teitä kiinnostaa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Napitettava neulemekko

Paras raskausvaate: Ribbimekko

Huppari ja treenilegginssit – eli perus arkiasu

Asukuvat, joissa näytän ihanalta

Vaaleanpunaista ja vihreää samassa asussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *