Hae
Big mamas home

Marraskuun loppu ja Nanson ihana neulemekko

Hei ihana! Marraskuu lähenee loppuaan ja ihan pakko myöntää, että minun on ollut hieman vaikeaa päästä kiinni joulun odotukseen. Todennäköisesti se johtuu siitä, että tässä kuussa kädet ovat olleet aika täynnä. Vauva on edelleen melko äitiriippuvainen, joten olen edelleen hyvin sidottuna häneen. Haaveilen katkeamattomista yöunista ja siitä, että ehtisin tekemään asioita päivällä. Ja samaan aikaan ihastelen vauvan nykerö nenään ja suppusuuta. Niiden parempien yöunien aika tulee vielä.

 

Neulemekko / Nanso saatu*

Trenssi / H&M

Pipo / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Second hand

Korvakorut / Smiling Design

 

Ulkona tuli kerta heitolla talvi ja joulukuu on aivan nurkan takana. Ylihuomenna on joulukuun ensimmäinen, mikä tarkoittaa meidän perheessä pikkujoulua. Silloin meillä vierailee tonttu, joka jättää lapsille pienet pikkujoululahjat. Samalla minä pääsen joulukalenterini kimppuun. Mies on siis tehnyt minulle itse lahjaksi joulukalenterin, enkä malta odottaa sen avaamista. Tätä kalenteria on ilmeisesti rakennettu kuin Iisakin kirkkoa ja puolisoni on ollut itse siitä niin innoissaan, että on juuri ja juuri malttanut olla paljastamatta yllätyksiä.

Tämän neulemekkoasun kuvaa misesta on vierähtänyt jo pieni tovi. Toisaalta, takkia palksummaksi vaihtamalla tämä menee näilläkin keleillä. Tuo Nansolta saatu neulemekko on aivan ihana. Mekko on merino- ja puuvillaa ja ihan unelma pehmeä. Olen kerännyt itselleni inspiraatiota, millä tavoilla neulemekon voi pukea ja yhdistää muihin vaatteisiin. Ajattelin yhdistää siihen ainakin neuleliivin ja totta kai kuvata sen myös teille.

Nyt suuntaan nukkumaan vauvan viereen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Tummansininen neulemekko

Lehti-mekossa

Lyhyt trenssi ja viimeaikojen kuulumisia

Hei hei lokakuu!

Nahkatakki ja kauluspaita ja pari sanaa Petollisista

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *