Hae
Big mamas home

Positiivinen testitulos

Nyt tapahtui se, mitä tässä on pelätty vuoden alusta lähtien. Saatiin tänään positiivinen testitulos. Eli meidän perheessä on korona. Olo on todella epätodellinen. Siitä ei ole montaa päivää, kun totesin ystävälleni, että vielä ei ole lähipiiriin sattunut yhtään tapausta. Enpä olisi uskonut, että me ollaan meidän lähipiirin ensimmäinen tapaus.

Ainoat oireet ovat olleet alkuviikon flunssan jälkeen, toisen lapsen hetken aikaa kestänyt kova kuume ja itsellä joku pieni tunne kurkussa. Muuten ollaan voitu ihan hyvin. Joten kuumeesta huolimatta, tulos oli yllätys.

Big mamas home by Jenni S. Positiivinen testitulos

Olen tänään tehnyt järjestelyitä tämän karanteenin suhteen juteltuani erään ystäväni kanssa. Pahinta tässä olisi se, että minä menisin yllättäen niin huonoon kuntoon, että en pystyisi huolehtimaan tytöistä tai soittamaan apua. Tässä kohtaa haluan varautua pahimpaan. Lähipiiristäni soitetaan minulle jatkossa aamuisin ja iltaisin ja varmistetaan, että me ollaan kunnossa. Jos en sitten vastaisi puhelimeen, joku tulisi tsekkaamaan tilanteen. Näin ollen lapsilla ei olisi hätää.

Nyt me pysytellään sitten neljän seinän sisällä, jotta ei tartutettaisi muita. Kauppahuolto on hoidossa ja suoratoistopalvelut kunnossa. Vähän sitä kaipaisi jo nyt raitista ilmaa, mutta ei auta. Me nautitaan luonnosta ja ulkoilmasta sitten, kun tämä karanteeni on loppu.

Tilannetta on vielä todella vaikea ymmärtää ja tajuta, mutta eiköhän se todellisuust tässä parin päivän sisään jysähdä vielä vasten kasvoja.

 

LUE MYÖS:

Karanteenipäiväkirja

TAGIT:

Korona

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.