Hae
Big mamas home

Asukuvat, joissa näytän ihanalta

Kuinka moni siellä viettää nyt hiihtolomaa? Me saadaan tänään lapset meidän luokse hiihtoloman viettoon. Niin lapset, kuin minäkin ollaan odotettu hiihtolomaviikkoa ihan valtavasti. En malta odottaa kiireettömiä päiviä yhdessä lasten kanssa. Me ollaan tosin hyvin pitkälti minä ja lapset kokoonpanolla, koska puolisoni on avausvuoroissa melkein koko viikon. Keskiviikko me saadaan kuitenkin viettää koko porukalla. Ollaan luvattu sille päivälle lapsille Hop Lop reissu.

Uskon, että meille tulee kaikin puolin ihan super viikko.

 

Takki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M Mama

Kengät / New Look

Laukku / Zadaa second hand

Korvakorut / Annidiudiy saatu*

 

Pahoittelen tulevaa kuvapläjäystä, mutta nämä ovat todella onnistuneet asukuvat ja näytän näissä mielestäni aivan ihanalta. Näissä oli vain kaikki kohdallaan, sää, valo, värimaailma ja fiilis. Asu itsessään on hyvin tavallinen arkiasu, jollaisessa kuljen lähes päivittäin. Pidän näistä kuvista aivan valtavasti. Hauska muuten itse huomata, että pikku hiljaa tämä kasvava vatsa alkaa piirtyä myös näiden löysimpien neuleiden lävitse.

Pidän valtavasti asun värimaailmasta. Huomaan, että beigestä on tullut itselleni yhdenlainen turvaväri mustan tilalle. Kun viisivuotiaani kysellee noin kolme kertaa päivässä, mikä on lempivärini, vastaan nykyään poikkeuksetta beige. Hamstraan vauvallekin beigeä väriä. En kuitenkaan ole luopumussa mustasta, harmaasta tai valkoisesta. Enkä sen puoleen kukkamekoistanikaan, jotka ovat niitä vaatekaappini väripilkkuja. Onneksi beige sopii yhteen kaiken omistamani kanssa.

Tämä kuvauspäivä oli ihanan leuto päivä ja todettiin Katrin kanssa, että miten sitä osaakin hymyillä ihan luonnostaan, kun ei koko ajan jäätymässä pystyyn.

 

Ihanaa hiihtolomaa teille, joka sitä vietätte. Mä raportoin meidän lomatunnelmia tuttuun tapaan täällä ja Instagramissa (@bmhjenni).

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Asukuvaukset

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Poncho osana kevätasua

Viimeiset talvitakkikuvat tälle keväälle

Lyhyt trenssi, jonka luulin olleen hutiostos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *