Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Epäsymmetrinen tauluseinä

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kaupallisessa yhteistyössä Desenio

Väitän, että oman klassisen boheemin sisustustyylini kulmakiviä on näyttävät, rikotut tauluseinät. Näen sieluni silmin newyorkilaisen loftin, joka on sisustettu tummilla sävyillä. Yksi seinä on tiiltä ja toisella on lukuisista erikokoisista tauluista koottu leikkisä kokonaisuus. Olen todennut jo aikaa sitten, että asun sisustustyylillisesti aivan väärässä osassa maailmaa. Itseäni ei iske skandinaavisen tyylin minimalistisuus. Kaipaan runsautta, epäsäännöllisyyttä, yksityiskohtia, pehmeyttä ja klassisuutta. Onneksi voin tuoda palan sitä maailmaa kotiini.

Epäsymmetrinen tauluseinä

Epäsymmetrinen, valokuvista, omasta taiteestani ja julisteista koottu tauluseinä meidän olohuoneessa, on ollut suunnitelmissani jo pitkään. Olen suunnitellut sitä ja kerännyt inspiraatiota Pinterestiin. Nyt pääsin rakentamaan tauluseinää yhteistyössä Desenion kanssa. Pääsin yhteistyön puitteissa valitsemaan printtejä meidän olohuoneeseen. Tuotteet on saatu osana yhteistyötä.
Desenio, sisustus, tauluseinä,
Desenio, sisustus, tauluseinä,
Desenio, sisustus, tauluseinä,
Koska olen melko boheemi, en tehnyt mitään tarkkoja suunnitelmia. Katselin seinää ja mietin vähän minkä malliset taulut seinälle sopisivat. Hommaa hieman hankaloittivat kaksi isoa taulua, jotka olin lyönyt seinälle jo vuosia sitten. Ajattelin aluksi, että kollaasi olisi parasta rakentaa niiden ympärille. Toisin kävi.
Seuraava vaihe oli valita julisteet Desenion laajasta valikoimasta. Aloitin valintaprosessin rajaamalla hakuun vain mustavalkoiset kuvat. Vaikka tavoittelenkin boheemia, epäsymmetristä ja rikottua kokonaisuutta, kaipaan harmoniaa sen verran etten lähde revittelemään väreillä. Taulukollaasin ainoat värit tulevat jatkossa yksittäisistä omista valokuvista. Mustavalkoisuus oli ainoa rajoite kuvissa. Muulla ei oikeastaan ollut väliä.
Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,
Julisteita valitessa kävi myös niin harvinaislaatuisesti, että mieheni osallistui tällä kertaa. Yleensä hän ei osoita mielenkiintoa siihen, miten sisustan. Tällä kertaa peräti kaksi julisteista on mieheni valitsemia. Kun hän kerrankin osallistui kotimme yksityiskohdista päättämiseen, en voinut olla tilaamatta hänen valitsemiaan julisteita. Avomieheni valintoja olivat iso Helsinki Map-printti, sekä Brooklyn Bridge.
Desenio, sisustus, tauluseinä,
Muuten minä klikkasin erikokoisia julisteita suosikkeihin melko vapaalla kädellä. Suosikeista aloin karsia ehdokkaita pikku hiljaa, kunnes jäljellä oli vain kourallinen julisteita. Sitten klikkasin ne ostoskoriin ja tilasin. Toimitus tuli tosi nopeasti ja julisteet oli pakattu niin hyvin ettei niille pääse kuljetuksessa tapahtumaan mitään. Deseniolta on myös mahdollista tilata kuviin sopivat kehykset samalla kertaa, mitä arvostan kovasti. Julisteet ja kehykset tulivat meille samalla kertaa, eikä minun tarvinnut käyttää aikaa erikseen kehysten etsimiseen. Meille tulleet kehykset olivat kaikki mustaa puuta, sillä saman tyylisiä meiltä löytyi jo muualta ostettuina.
Desenio, sisustus, tauluseinä,
Mallailin julisteet paikoilleen vapaalla kädellä
Kotona mallasin julisteita seinälle todella vapaalla kädellä. Mietin useita eri vaihtoehtoja ja kokonaisuuksia, kunnes aloin hahmottaa sitä, miten halusin kaiken sijoittaa. Sitten aloin vain naputtelemaan taulukoukkuja paikoilleen. Kävihän siinä niinkin, etttä toinen isoista julisteista päätyi kokonaan eri seinälle. Nostin taulun hetkeksi pois seinältä, ruokapöydälle odottamaan ja siitä se ajatus sitten lähti. Nyt herkkä Hiden-juliste saa olla yksin aitiopaikalla ja tuo seinäkaistale ruokapöydän takana ei näytä niin tyhjältä.
Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,
Toinen suosikkini on ehdottomasti Beautiful Morning-printti. Rakastan julisteen henkeä ja tunnelmaa. Muut tilaamani julisteet ovat Nail PolishInk EmbraceStockholm Café Norma, sekä klassinen Prada.
Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,

 

Desenio, sisustus, tauluseinä,
Yhteistyöhön kuului alekoodi teille jaettavaksi. Tämän avulla te voitte halutessanne aloittaa oma tauluseinän rakentamisen.
Koodilla “bigmamashome” saat 25% alennusta julisteista* 9.-11.10. välillä. Seuraa @desenio löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita”.
Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.