Hae
Big mamas home

Väsynyt, mutta onnellinen

Hei ihanat. Siis huh huh millaisen viikonlopun minä olen saanut elää. Aivan uskomatonta. Käsittelen vieläkin päässä kaikkia ihania kokemuksia ja samaan aikaan sosiaalinen akkuni on aivan loppu. On ihanaa mitä kaikkea olen saanut kokea hyvien ystävieni kanssa ja että olen saanut tutustua myös moniin poikaystäväni hyviin ystäviin. Minusta on ihanaa seurustella ihmisten kanssa, mutta se on minulle melkoinen puristus ja kuluttaa henkisiä voimavarojani. Käytännössä tarvitsisin melkein toisen viikonlopun tästä viikonlopusta palautumiseen.

Istun parhaillaan parvekkeella. Poikaystävä katselee jotain pelijuttua sisällä. Selitti jotain uusien pelien julkistamisesta. Joten minä olen vapaaehtoisessa evakossa parvekkeella. Tämä on ihan hyvä näin.

Mutta vaikka olen väsynyt, olen samaan aikaan äärimmäisen onnellinen. Palaan viikonlopun tapahtumiin vielä kunnolla myöhemmin.

Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Paita / H&M

Pitsitoppi / H&M

Farkut / H&M

Laukku / ACCESSORIZE Lainassa Katrilta

Kengät / ZADAA

Korvakorut / CRAZY GRANNY DESIGN

Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvien asu on yksi lempikesäasujani. Musta paita on kevyt ja ilmava ja suojaa kivasti käsivarsia auringolta. Rakastan sen röyhelöyksityiskohtia. Paita on sen verran läpikuultava, että se vaatii alleen aluspaidan ja minä valitsen tietysti pitsitopin. Pidän siitä miten pitsi pilkistää kaula-aukosta.

Käsilaukun lainasin Katrilta, mutta tämä on NIIIN ihana, että haaveilen omasta. Toki voisin myös odottaa, että Katri suostuu myymään tämän minulle secondhandina. 😀 Laukku on täydellinen kesälaukku. Siihen kuuluu myös ohut kullattu hihna, joka näissä kuvissa on piilossa laukun sisällä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni

Tästä tuli tällainen lyhyt sunnuntai-illan postaus asukuvilla. Muunlaista minulta ei tällä kertaa irtoa. Mutta tiedän, että muutamat teistä odottavat innolla uusia asukuvia, joten laitan niitä postauksen loppuun myös muutaman.

Ihanaa alkavaa viikkoa.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevätuniformu

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Kirsikkapuiden katveessa

Äitienpäiväkeskustelun jälkipyykki ja yksi arkiasu

Collegehame

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni Väsynyt, mutta onnellinen - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *