Hae
Big mamas home

Mitä minulle kuuluu oikeasti?

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,
Bongasin tämän postauksen Alexan blogista ja ihastuin. Nyt kun kello on paljon ja huomiseksi pitää keksiä jotain, ajattelin turvautua tällaiseen helppoon hätävaraan. Olen ollut viikonlopun iltavuoroissa ja kellojen siirtäminen sekoitti lasetn (ja oman) unirytmin, joten en ole ehtinyt valmistella mitään kunnollista. 
mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,
Mitä oikeasti kuuluu? 
Juuri nyt lähinnä sattuu. Odotan särkylääkkeen vaikuttamsita. Kompuroin tänään töissä portaissa, ja jotta en olisi lentänyt kerrosta alemmas naamalleni, tartuin kiinni kaiteista. Sillä seurauksella, että tunnen repivän kivun käsivarsissani ja rintakehälläni. Sain pysäytettyä kaatumisen, eikä tilanteessa käynyt pahemmin, mutta kyllä minun olisi silti tehnyt mieli huutaa. Muuten kuuluu hyvää. Kiireistä, mutta hyvää. Olen onnellinen, että päädyin näihin selkeisiin julkaisupäiviin blogissa. Olen ehtinyt rentoutua ja saanut päiviini sitä tyhjää tilaa, jota luovuus vaatii. 
Mitä tapahtuu työrintamalla? 
Tästä olen puhunut ennenkin, mutta minulla on maailman parhaat työkaverit. Vertaistukea on käden ulottuvilla ja tänäänkin, kun minulle sattui tämä tapaturma portaissa, he ottivat hieman enemmän vastuuta itselleen. Tein minkä pystyin kipulääkkeen rajoissa ja he jeesasivat. 
Parisuhde / Perhe / Ystävät? 
Työn ohella meidän perhe nappaa suurimman osan ajastani, mikä ei tietysti haittaa yhtään. Meidän kummatkin tytöt kasvaa hurjaa vauhtia, mikä on ihanaa. Miehen kanssa menee hyvin. Ystäviä haluaisin nähdä enemmän, mutta se taitaa olla yleistä näiden ruuhkavuosien keskellä. Olen yrittänyt ottaa ystäville aikaa aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Viime viikolla nähtiin Erikan kassa todella pikaisesti Helsingissä ja päivitettiin viimeisimmät kuulumiset kävelytiellä seisten. 
mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

Matkat? 
Hop Lopissa pitäisi käydä. 😀 
Harrastukset / Hyvinvointi? 
Mietin koko ajan enemmässä määrin sitä, miten saisin taas teatterin ja näyttelemisen osaksi elämääni. Se oli vuosia rakkain harrastukseni, mutta jäi pois Helsinkiin muuton ja pahenevan masennuksen myötä. Mietin, olisiko minulla mahdollisuutta löytää taas aikaa teatterille. 
Koen, että olen viimein löytänyt hyvän balanssin blogin tekemisen suhteen. Nyt, kun aikatauluhaasteet on voitettu, voin keskittyä laadun parantamiseen ja tekemiseen. 
Inspiroi eniten? 
Kevät. Tämä on lempi aikani vuodesta, joten olen jatkuvasti täynnä energiaa ja käyn jopa hieman ylikierroksilla. Kaikki tuntuu niin paljon helmpommalta näin kevätaikaan. Juuri nyt nautin valtavasti myös kaikesta visuaalisesta. Kuvat ja värit inspiroivat minua valtavasti, enemmän kuin tekstit tai ääni. 
mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,

mitä kuuluu oikeasti, olohuone, sisustus, koti,
Mitä syön / Katson? 
Olen viime viikkoina yrittänyt kiinnittää huomiota syömiseeni ja lisätä ruokavaliooni salaatteja, tuorepuuroa, sekä säännöllistää ateriarytmiäni. Tuorepuurot ovat kova juttu. Juuri nyt odotan Game of Thronesin viimeistä kautta. Mikään ei tunnu kiinnostavan juuri nyt yhtä paljon. 

Mitä odotan? 
Kesää ja lämpöä. Haluan luopua talvitakista ja kaivaa kesävaatteita esiin. Kesälomaa minulla ei juuri ole, mutta ei se tahtia hidasta. Sen lisäksi odotan Kaksplussan bloggaajapäiviä. Kiva päästä tapaamaan kolleegoita ja ystäviä pitkästä aikaa. Susannakin tulee paikan päälle ja päästään näkemään pitkästä aikaa.
Mitä teille kuuluu juuri nyt? Oikeasti?

6 kommenttia

 1. Anna Ferrante kirjoitti:

  Auts, kuulostaa ikävältä tuo kaatuminen. Toivottavasti ei pahemmin siinä mikään revähtänyt. Tuli tuttuuden tunne joissakin kohdissa, kun luettelit kuulumisiasi, esimerkiksi tuo että ystäville ei löydy niin paljon aikaa kun haluaisi. Toki se on niinkin päin, että vaikka itseltä löytyisi, niin sitten saattaa olla ystävillä kaikenlaista muuta menoa myös. Ne aikataulujen yhteen sovittamiset, ne on joskus niin vaikeita! Pitää varata tapaaminen puoli vuotta aikaisemmin suunnilleen, jotta onnistuu. =)

  Ja Kaksplussan bloggaajapäivää odotan minäkin, olen menossa sinne ensimmäistä kertaa enkä tunne ketään, joten jännittää myös!

  Anna / Mustikkapasta-blogi

 2. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

  Minäkin odotan perjantaita! Ihanaa päästä näkemään pitkästä aikaa <3

  Ja täälläkin Game of Thrones jännitys on katossa. Enää kaksi viikkoa!

 3. Minnea kirjoitti:

  Hauska postausidea! Kiva kuulla ihan tavallisia kuulumisia. Pikaista parsnemista kivuille!

  Ja ihanaa kevätpäivää!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Minnea. <3 Kivut ovat onneksi jo kurissa. Meni ohitse parissa päivässä, kuten vähän ounastelinkin.

 5. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Oli todella ihanaa nähdä pitkästä aikaa. <3

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kompurointi oli ikävää, mutta onneksi ei sattunut mitään pahempaa. Kivut ja särytkin ovat jo taakse jäänyttä elämää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.