Hae
Big mamas home

Taas yksi kukkamekko ja nahkatakki (syksy kirsikkapuistossa)

Heipä hei. Tässä asukuvat, jotka kuvattiin yhdessä mun kumppanin kanssa. Hän on ihana kun haluaa ehdottomasti auttaa minua nyt, kun Katrin kanssa kuvaamiseen on tullut pieni, tahaton tauko. Kuvaan edelleen 99 % Katrin kanssa, mutta arvostan kumppanini apua valtavasti. Hän ei kuitenkaan ole kameran kanssa mukavuusalueellaan ja olen opettanut hänelle ihan kaiken. Silti mennään edelleen niillä ihan perus opeilla. Ja vitsit mitä kuvia. Neuvoin häntä räpsimään kuvia sen enempää miettimättä, silloin siellä on varmasti joku hyvä kuva.

Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni

Syksy kirsikkapuistossa

Käytiin kuvaamassa nämä kuvat Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Se on näin syksyllä eri tavalla henkeäsalapaavan upea, kun puiden lehdet ovat muuttuneet verenpunaisiksi. Pidän tästä ruskasta valtavasti. Meidän kotimaisten puiden ruska tuppaa olemaan sellainen kelta-oranssi, joten tämä verenpunainen väri kiehtoo minua erityisen paljon. Puiden keskellä sai todella kauniita kuvia. Siellä minä sitten pyörin ja heiluin puiden katveessa, kun kumppanini räpsi minusta kuvia parhaansa mukaan.

Nahkatakki - BMH - Big mamas home by JEnni Syksy kirsikkapuistossa - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekkojahan minulla riittää. Se ei liene kenellekään yllätys. Sainoin tässä taannoin, että minulla on melkoinen projekti, kun kuvaan ne kaikki nahkatakin kanssa. 😀 Se oli toki puoliksi vitsi, mutta tuleehan niitä tässä kuvattua puoli vahingossa.

Tämä sininen kukkamekko on pitkähihainen ja käytän sitä yleensä väärinpäin. Eli siis selkäpuoli edessä. Selkäpuolesta tulee nimittäin kiva kaula-aukko, vaikka mekko on ikäänkuin poolokauluksinen. Se on myös sellainen A-linjainen, joten tykkään käyttää siinä kaverina vyötä.

 

KORVAKORUT SAATU HUVITUSKORU.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nämä ihanat, sydännapit olen sain yllärinä kotimaiselta Huvituskorulta. Ne ovat ihan super söpöt. Sopivan isot, jotta ne oikeasti näkyvät korvista, mutta tarpeeksi pienet esimerkiksi hoitotyöhön. Tai vaikka pienen lapsen kanssa. Varaudun jo henkisesti siihen, että tässä jossain vaiheessa tulee aika, kun mun kaikki roikkuvat korvikset joutuvat tauolle, jos kolmannen vauvan saan. Jotenkin myös näen, että nämä saattaisivat olla korut, joita tyttäreni minulta joskus lainaisivat, luvan kanssa tai luvatta.

Syksy kirsikkapuistossa - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy kirsikkapuistossa - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy kirsikkapuistossa - BMH - Big mamas home by Jenni

Ah, nyt odotan kumppania kuumeisesti kotiin, koska meillä on House Of Dragonin uusin jakso rästissä, koska hän on ollut iltavuoroissa ja meillä on mennyt aikataulut ristiin. Ollaan siis yritetty tämä viikko vältellä kaikkea infoa kyseisestä jaksosta, mutta samalla korviin on kantautunut kutkuttavia huhuja kyseisestä jaksosta. Mielessä on käynyt että katson jakson omine nokkineni ja yritän näytellä yllättynyttä, kun katsoisin sen kumppanin kanssa. : D En kuitenkaan ole sortunut. Nyt viimein ollaan illalla kotona niin, että voidaan katsoa se.

-Jenni

 

KUVAT: Mun muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pyjamalook eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Pitsitoppi, revityt farkut ja ritarihuone

Satiinihame ja neule

Syksyn kivoin asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *