Hae
Big mamas home

Lokakuun suosikit

Kalenterin lehti ehti jo kääntyä marraskuun puolelle, mutta minä palaan vielä hetkeksi lokakuun puolelle. Osittain mennyt kuukausi tuntuu hieman sumuiselta. Tajusin tässä kuun lopulla olevani uupunut. Hankala tilanteemme alkaa tosiaan käymään kunnon päälle. Onneksi saimme viime viikolla päätöksen sosiaalitoimelta, jonka ansiosta olemme tulevaisuudessa tukevasti kaiken mahdollisen avun piirissä. Jo tämä tieto huojentaa oloa. Uskon vakaasti siihen, että asiat alkavat tästä järjestyä. 
Kirjoitan uupumuskesta vielä oman postauksen, jossa kerron esimerkiksi sen mistä päättelin olevani uupunut. 
Nyt haluaisin kuitenkin siirtyä kuukauden suosikkien pariin. 
Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit

Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit

Uusi Sherlock Neltflixissä 
En ole koskaan aikaisemmin innostunut Sherlock Holmesista. Salapoliisitarinat eivät vain ole minun juttuni. Päädyin kuitenkin suosituksesta kokeilemaan Netflixissä näkyvää Uusi Sherlock-sarjaa, jossa suosikkihahmot on tuotu nykypäivään. Tämä konsepti upposi minuun kuin veitsi voihin ja katsoin kaikki kaudet melko nopealla rykäisyllä. Sarjan jaksot ovat puolentoista tunnin mittaisia, jolloin ne ovat kuin lyhyitä elokuvia. Suosittelen silti katsomaan sarjan. Minä suorastaan kiermurtelin monet kerrat jännityksestä sohvalla ja yhtä lailla nauroin ääneen. 
Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit
FMAM-tupsukorvakorut 
Aina kun ostan tuotteen joltain suomalaiselta brändiltä tai yrittäjältä, tunnen aivan valtavaa tyydytystä. Olen iloinen, jos pystyn omilla valinnoillani tukemaan kotimaisia yrittäjiä. Viimeisin hankinta on For minies and mommies merkin nahkaiset tupsukorvakorut. Nämä ovat ihanat ja olen käyttänyt niitä aika lailla jokaisena mahdollisena hetkenä, paitsi töissä. 

Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit
Gauharin panta 
Toinen satsaamiseni suomalaiseen brändiin tässä kuussa, oli Gauharin harmaan hiuspannan ostaminen. Rakastuin pantoihin heti. Ne pitävät tukan poissa silmiltä ja ovat yksi niistä harvoista asuteitsta, joita voin pitää töissä. 
Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit

Glögikausi avattu 
Oikeastaan taisin aloittaa glögikauden jo syyskuun puolella, mutta siitä huolimatta nostan sen yhdeksi lokakuun suosikiksi. Me juomme yleensä Blossaa alkoholittomana versiona ja se on kyllä vuodesta toiseen yhtä hyvää. Kyseinen glögi on tehty punaviinipohjaan, eikä ole yhtään mehumainen, kuten monet muut alkoholittomat glögit. Jos et ole vielä maistanut niin maista. 
Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit

Kotona oleva mies 
Mieheni on varsinainen työnarkomaani. Hän tekee pitkää päivää, lyhyillä lomilla ja käy monesti kotona vain kääntymässä. Toki minun vuorotyöni on pakottanut hänet viettämään enemmän aikaa kotona. Nyt hän joutui hieman himmaamaan terveydellisistä syistä ja jäämään sairalomalle. Minä ja lapset olemme tietysti tästä riemuissamme, sill saamme viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Toki toivomme, että hän tulee myös kuntoon. Otamme kaikki kuitenkin ilon irti siitä, että hän on kotona. Me ehdimme tässä tänään jopa treffeille hänen kanssaan. 
Big mamas home by Jenni S. Lokakuun suosikit
Siivouscorner 
Muoti mielessä-blogin Anne kirjoittaa mielettömän hyvää Siivouscorneria omaan blogiinsa, josta olen aivan fiiliksissä. Rakastan saada neuvoja, joiden avulla arki on vähemmän kuormittavaa ja/tai helpompaa. Lisäksi pidän siististä kodista, joten kaikki vinkit siivouksen helpottamiseksi ovat tervetulleet. Viimeisimpänä aiheena Annella oli tiskaaminen ja otin heti neuvoista vaarin. Inhoan eniten altaassa lojuvia astioita ja likaisten astioiden lajittelemista. Ihan varmasti meillä kertyy edelleen tiskiä altaaseen, mutta jos saisin edes vähän helpotettua urakkaa, kaikki olisi kotiin päin.
Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Ihanaa, että asiat alkavat järjestyä. ? Ja suosikkeihin liittyen; minäkin olen jo korkannut glögikauden! Koska, miksipä ei. ?

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kyllä. Tämä on todella huojentavaa. Ja ihanaa. Glögi on niin ihana kylmän kauden juoma, että sitä on ihan turhaa säästellä vain joulukuuhun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.