Hae
Big mamas home

Vuoden ensimmäiset asukuvat

plussakokoinen, plustyyli, plusmimmi, plussize
Flunssa ja tekemättömyys tekivät tehtävänsä kiireen ohella. Juuri nyt to do-listani on T Ä Y N N Ä aiheita, joista minun on tarkoitus kirjoittaa, enkä tiedä yhtään mistä aloittaa. Oloni on yhä puolikuntoinen ja ajatus ei kulje aivan kunnolla, mutta haluan silti saada jotain aikaiseksi. Katastrofin ainekset kasassa? Ilmassa väreilee aavistus tyhjän paperin kammoa. Päädyin ensimmäisenä jakamaan kanssanne jo jonkin aikaa koneella roikkuneet asukuvat.

 

Kun aloitin uudessa työpaikassani täysipäiväisesti, aikaa esimerkiksi kunnon asukuvaamiselle on todella vähän. Se harmittaa hieman, koska asupostaukset ovat todella suosittuja. Sovittiinkuitenkin Iinan kanssa mun arkivapaalle treffit ja lähdettiin ottamaan kimpassa talviset asukuvat.

 

 

Olen viime viikkojen aikana löytänyt nyt uudestaan kokomustan pukeutumisen. Teininä tuli oltua harva se päivä kokomustissa. Silloin enemmän siksi, että kaikki nyt vain sattui ahdistamaan. Nyt mustista jegginsseistä ja neuleesta on tullut minulle talven univormu. Olen monesti yhdistänyt kokonaisuuteen myös mustan pitsitopin.
Takki on sama musta parka, jonka hankin viime vuonna. Se on palvellut hyvin ja pitänyt minut lämpimänä. Rakastan kerrospukeutumista, joten paukkupakkasetkaan eivät haittaa. Helmin koristeltu pipo on ihana ja sopivan napakka. Se ei pyöri päässä ärsyttävästi, kuten vanha piponi. Huivi on ainakin kolme vuotta vanha ja muistaakseni Seppälästä.

 

Pipo | LINDEX 
Huivi | SEPPÄLÄ
Neule | H&M 
Jegginssit | CUBUS 
Laukku | ZADAA Second Hand
Kengät | RIEKER 
Viikonlopun ja alkuviikon aikana lumet ovat saaneet jo kyytiä. Mutta vaikka rattaiden lykkiminen hangessa hieman tympiikin, niin ei niiden tarvitsisi kokonaan sulaa. Kevät ei tule vielä helmikuussa ja kyllä minä mieluummin katselen lumista, kuin kuraista maisemaa.
Kuvat: Iina Hyttinen | Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.