Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 32/20

Viikon paras ajanviete

Podcastit ovat palanneet kesätauoilta. Maanantaimysteeristä, Jäljillä-podcastista ja Perjantain parhailta on ainakin tullut uusi jakso. Noorat jakavat kesän parhaita matkakohteita, ruokapaikkoja ja muita menovinkkejä. Näitä siis tarkoitukselta siksi, kun vielä on mahdollista mennä ja tehdä. Jäljillä-podcastissa esitellään sarjamurhaava pariskunta, joiden tapaus on vähintäänkin karmiva.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Viikon paras yllätys

Voitin Instagram arvonnassa! Tämä oli todella mieluinen yllätys. Nykyään tulee osallistuttua yhä harvemmin mihinkään arvontoihin. Osallistun niihin oikeasti kivoihin ja silloin voitot ovat tietysti erityisen mieluisia. Tällä kertaa voitin sisustusmaailman idoleideni Jonna Kivilahden ja Krista Keltaisen Happy Homes kirjasarjan, enkä voisi olla enempää innoissani. Ihailen valtavasti tätä tehotiimiä ja heidän tekemiään sisustusjuttuja. Olen myös kuolannut näitä kirjoja usein kirjakaupassa, mutta en ole raaskinut ostaa.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat
Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Viikon paras instagramtili

Tästä päästään luonnollisena aasinsiltana viikon parhaaseen instagramtiliin. Tämä on @jonnakivilahti , joka on juurikin edellä mainitun Jonna Kivilahden tili. Ja äärimmäisen ihana ja inspiroiva tili onkin.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 32/20 Kukkatehdas viikkokukat

Viikon paras (kukka)palvelu

Testasin uutta kukkapalvelua tilaamalla viikkokukat tällä kertaa Kukkatehtaalta. Kyseessä on ihana kahden naisen perustama yritys. Te tiedätte, että rakastan hyvin suunniteltuja brändejä ja yksityiskohtia, hyvää palvelua, sekä naisyrittäjiä ja tietysti myös kukkia. Kukkatehtaassa yhdistyy kaikki. Tilasin heidän viikkokukkakimppunsa kokeeksi. Sain kuulla, että kimppu sidottiin samana aamuna tulleista kukista, juuri ennen kuin tulin hakemaan sitä. Kimppu oli myös kiedottu kauniisti pakettiin. Jokainen yksityiskohta oli mietitty, mitä minä todella arvostan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.