Hae
Big mamas home

Tinderkokeilu kannatti, sillä seurustelen nyt

Tein vuoden lopussa tinderkokeilun. Inspiroiduin Asikaisen Miisan Tiktokissa, jossa hän kertoi omasta kokeilustaan. Jokainen Tinderiä käyttänyt tietää, että sovellukseen kertyy myös niitä hiljaisia matcheja. Eli matcheja, joiden kanssa ei syystä tai toisesta laita yhtään viestiä. Minä ajattelin pitkään niin, että halusin miesten tekevän keskustelunaloituksen. Minulle näitä mykkiä matcheja oli kertynyt noin 400 kappaletta. Miisan innoittamana päätin laittaa kaikille heille viestiä.

Tinderkokeilu alkoi melko hyvin, sillä useat vastasivat giffiin, jonka lähetin. Koska matcheja oli minulla niin valtava määrä, niin en edes saanut laitettua kaikille viestiä. Niistä, joille laitoin viestiä, juttu jatkui lopulta yhden kanssa. Muitakin oli, mutta heidän kanssaan keskustelu tyrehtyi melko nopeasti.

Tinderkokeilu kannatti, sillä seurustelen nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuinka sitten kävi?

Tämän yhden kanssa juttu luisti kuitenkin todella kivasti. Enkä minä ole edes etsinyt kuin sitä yhtä oikeaa, joten en tarvinnutkaan enempää. En muista kuinka kauan olimme ehtineet jutella, kun hän sanoi haluavansa viedä minut ulos, kun minulla olisi seuraava lapsivapaa. Lapsivapaani ajoittuivat silloin joulunpyhiin, joten sovimme ensimmäiset treffimme joulupäivälle. Lopultahan siinä kävi niin, että tapasimme jo aattona ja ensitreffimme kestivät lopulta kolme päivää.

Olin jännittänyt ensimmäistä tapaamistamme, sillä minulla oli käynyt liian monesti, että hyvistä keskusteluista huolimatta, homma ei toimikaan livenä ollenkaan. Meidän juttumme kuitenkin toimi ja ihastuin päätä pahkaa. Kaikki tuntui niin oikealta ensi hetkestä alkaen. Vaikka minulla on omat epävarmuuteni ja pelkoni, minulla oli alusta asti tietty varmuus tästä. Minusta tuli hetkessä se, joka hokee kaikille, että kyllä sen vain tietää kun joku tyyppi kolahtaa.

Seurustelen - BMH - Big mamas home by Jenni

Melkein kuukautta myöhemmin totesimme yhdessä, että suhteemme on edennyt sille tasolle, että voimme sanoa seurustelevamme. Mikä on ihanaa ja huojentavaa ja tuo minulle ainakin vielä entisestään lisää varmuutta ja hälventää pelkojani. Deittailu on hyvin epävarmaa puuhaa. Seurustelu tuntuu astetta varmemmalta. Silloin ainakin kummallakin on halu katsoa, mitä jutusta on tulossa.

Olen tällä hetkellä äärimmäisen onnellinen. Olen löytänyt ihmisen, jonka kanssa haluan tällä hetkellä olla ja rakentaa toimivaa parisuhdetta. Joten kyseinen tinderkokeilu kannatti. Poikaystäväni tiettää, miten juttumme on lähtenyt liikkeelle ja sanoi, ettei hän olisi ikipäivänä uskaltanut laittaa minulle viestiä. Onneksi siis päätin kokeilla onneani.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ihastuminen kuuluu deittailuun

Millaiseksi koen treffailun väkivaltaisen suhteen jälkeen

All in – ihastuminen

Eka kerta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *