Hae
Big mamas home

Vuoden ensimmäiset asukuvat: Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Minulla on vihdoin teille asukuvia, kun päästiin pitkästä aikaa kuvaamaan Katrin kanssa. Tässä on ollut esteenä niin sairastelut, pyhät, kuin myös huono kuvaussää. Mutta viikonloppuna me uhmattiin pakkasta ja lähdettiin kuvaamaan. Oli kyllä kiva kuvata taas yhdessä, vaikka niissä olosuhteissa Olympus kyllä jäätyi niin ettei yhdestä setistä tullut mitään. Toki, kun tässä on kuvattu yli vuoden päivät, ollaan voitu todeta että jokaisessa vuodenajassa on omat haasteensa.

 

Toppatakki / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M Mama

Pipo / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Smiling design uniikit

 

Toppatakki, neule ja äitiysfarkut

Viime päivinä ilmat ovat olleet sitä luokkaa, että ulos ei ole voinut lähteä ilman toppatakkia. Minä ostin itselleni toppatakin viimein viime vuonna, värjöteltyäni liian monta talvea ilman. Tavoitteenani on pärjätä tämä raskausaika ihan vain omilla takeillani, koska olen isoimmillani kesällä. Koen, että olisi turhaa pienen hetken takia ostaa äityistakkia. Eri juttu olisi jos oma loppuraskaus ajoittuisi nimenomaan talveen. Toistaiseksi ei ole mitään ongelmaa saada takkeja kiinni. Tämä toppatakki on tosi lämmin ja kivan mallinen.

Housujen puolesta luovutin aika nopeasti. Olen käyttänyt nyt suurin piirtein kuukauden ajan äitiyshousuja, kun omat housut alkoivat nopeasti tuntumaan puristavilta ja ahdistavilta. Nämä H&M:än äitiysfarkut ovat aika kivat. On muutenkin mukava käyttää päivisin muutakin, kuin legginssejä. Nyt on ollut kuitenkin niin kylmää, että en ole viitsinyt pelkkiä hameita käyttää. Vaikka talvella tuntuukin ettei jalat palellu niin helposti.

Viime aikoina asuni ovat olleet hyvin pitkälti juur tätä luokkaa. Toppatakki, tupsupipo, neule ja farkut. Tähän aikaan vuodesta asun neuleissa. Tämä vaalea neule tuo kivasti kontrastia muuten tummaan asuun. Kaipasin vaatekaappiin juuri jotain tällaista vaalean väristä neuletta, joka ei kuitenkaan olisi esimerkiksi beige.

Korvakorut ovat Smiling Designin uniikkikappaleet ja joululahja puolisoltani. Hän oli ottanut yhteyttä Smiling designin Johannaan ja tilasi minulle täysin uniikit korvakorut. En kestä miten hyvin hän tuntee minut ja osaa ostaa minulle jotain uniikkia. Johanna on kyllä myös ylittänyt itsensä täysin näitä korvakoruja suunnitellessa. Ne ovat sopivan överit minulle. Toki voi olla, että vauvan myötä joudun hetken aikaa käyttämään vähän pienempiä korvakoruja.

 

Tässä oli sitten tämän vuoden ensimmäiset asukuvat. Toivottavasti tykkäsitte. Asupostauksia tulee jatkossa lisää, kun saadaan Katrin kanssa tutusta rytmistä kiinni.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viime päivien kuulumisia

Asukuvat ponchon kanssa

Paitatakki ja neulemekko

Neulemekko ja iso kiitos

Musta asu pinkein yksityiskohdin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *