Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

I say: Vaginal Infection avuksi emätintulehduksen hoitoon

Kaupallinen yhteistyö: I say: Vaginal Infection

Nyt olisi kuulkaa asiaa pimpistä, pillusta tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua. Tai asiaa siitä, miten siitä pidetään parempaa huolta.

Minun ja oman pimppini suhde on aika hyvä. Minä en vihaa sitä, eikä se ällötä minua. Kunnioitan ja arvostan sitä ja näin ollen myös hoidan sitä, kuten kuuluu.

Mutta oma vaginani on aika herkkänahkainen ja vetää niin sanotusti palkokasvin nenään, jos hommat eivät mene niin kuin hän haluaa. Esimerkiksi sinkkuaikoina sain jokaisen seksikumppanin jälkeen palkinnoksi emätintulehduksen, kun hän ei arvostanut seksipartnerin pH-arvoa. Tämä on vain yksi syy sille, miksi kannattaa miettiä kenen kanssa seksiä harrastaa? Onko oman vaginan PH-tasapainon sotkeminen sen arvoista. Kuka tahansa ei ainakaan ole sen arvoinen.

i say vaginal infection lääkepakkaus emätintulehduksen hoitoon. Pakkaus on valkoinen pinkein yksityiskohdin.

Miten välttyä emättimen hiiva- ja bakteeritulehduksilta?

Kuten sanottu. Minulle on kertynyt kokemuksia niin hiivasta, kuin bakteeritulehduksesta. Kuten varmasti monella muullakin. Noin 75 % naisista kärsii emätintulehduksista elämänsä aikana. Ne uusivat helposti, mutta onneksi ne ovat myös helppohoitoisia. On hyvä muistaa, että kaikki ei ole aina itsestä kiinni ja esimerkiksi myös antibioottien käyttö saattaa joskus aiheuttaa emätintulehdusta.

Aina kannattaa yrittää välttää tulehduksia sen, minkä itse pystyy. Tunnen omat paikkani jo sen verran hyvin, että tiedän mikä toimii. Tässä teillekin muutama vinkki siihen, miten alapää pysyy tyytyväisenä.

1. Valitse PH:ltaan sopiva pesuaine alapäälle

Tämä on itselleni itsestään selvyys. Eli pimpille oma pesuaine, joka vastaa vaginan omaa PH:ta, joka on 3,8 – 4,5. Näitä löytää muun muassa apteekista. Tämän kanssa voi kysyä neuvoa apteekin henkilökunnalta. Paikat kannattaa pestä päivittäin ja seksin jälkeen.

2. Älä käytä liian tiukkoja tai huonosti hengittäviä alushousuja.

Ammattilaiset suosittelevat puuvillaisia alushousuja, sillä ne hengittävät paremmin, kuin muut. Liian tiukat ja kireät farkut tai shortsit nostavat intiimialueen lämpötilaa, mikä altistaa tulehduksille.

3. Pidä paikat puhtaina ja kuivina, mutta älä huuhdo emätintä.

Kun alapään pesee, niin se kannattaa kuivata huolella. Kosteus saattaa lisätä tulehdusten riskiä. Samoin huuhtominen lisää tulehdusriskiä. Vagina on itsestään huolehtiva systeemi, joka puhdistaa itse itsensä. Näin ollen huuhtominen ei tee sille hyvää. Ulkopuolen voi sen sijaan pestä sillä intiimialueille tarkoitetulla saippualla.

 

Jos ennaltaehkäisystä huolimatta saat hiiva- tai bakteeritulehduksen, kannattaa kokeilla i say: Vaginal Infection emätintabletteja. Seuraavaksi kerron miksi.

Miksi i say: Vaginal infection?

I say: Vaginal Infection tabletteja käytetään bakteerin ja hiivan aiheuttamien tulehdusten hoitoon, emättimen terveen PH-tasapainon palauttamiseen ja hoitamaan epämiellyttäviä oireita (kutina, kirvely tai haju.)

Olen tosiaan testannut kuurin jos toisenkin erilaisia puikkoja ja testasin myös nämä. On yksi merkittävä seikka, jolla i say: Vaginal Infection puikot eroavat muista vastaavista. I sayn puikko ei sotke! Uskon, että moni, jotka ovat hoitaneet hiiva- ja bakteeritulehduksia tietävät, miten puikot yleensä sotkevat alushousut. I sayn emätintabletit eivät sotke. Aamulla pikkuhousuissa ei ollut yhden yhtä ylimääräistä tahraa.

Lisäksi I sayn tuotteet eivät kuormita kehoa. Emätintabletit eivät sisällä hormoneja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Niissä on monia hyviä puolia, joiden vuoksi, minä valitsen jatkossa nimenomaan nämä tabletit. Toki se, että pikkuhousuja ei tarvitse pestä ekstrapaljon kuurin aikana, vaikuttaa ostopäätökseen isosti.

 

Terkuin,

Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Satisfyerin joulukalenteri

Tilattiin seksijoulukalenteri

Seksielämä uusperheessä keskellä ruuhkavuosia

Mitä sitten kun ei haluta?

En ole koskaan…

Kaupallinen yhteistyö: I say: Vaginal Infection

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *