Hae
Big mamas home

Second hand asu

Hei ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Minulla on taas lapsivapaa viikonloppu. Viime viikko oli aikamoinen, joten vapaa tulee taas ihan tarpeeseen.

Tällä viikolla oli Vaikuttajamedian intensiiviryhmän ensimmäinen koulutusilta. Koulutus oli aivan mahtava. Johanna ja Monna laittoivat meidät oikeasti miettimään kanaviamme ja brändejämme aivan uudelta syvyydeltä. Uutta tietoa tuli niin paljon, että loppuillasta päätä tuntui särkevän siitä kaikesta tiedon määrästä. Johanna ja Monna tietävät selkeästi mistä puhuvat ja yhden kerran perusteella voin ainakin suositella kyseistä kurssia.Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Koko asu second handia - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Katri lähetti minulle eilen kuvan Sanna Marinista näillä samaisilla portailla, jossa nämä kuvat ovat otettu. Joten tässä minä poseeraan oman elämäni Sanna Marininina. Heh heh.

Tämä kuvissa näkyvä asu on muuten sukkiksia ja koruja lukuunottamatta löytynyt käytettynä. Mekko on ollut minulla jo useamman vuoden ja se on ehdottomasti yksiä suosikkejani. Se on itseasiassa toiminut koko tämän ajan vakio juhlamekkonani.

Koko asu second handia - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Koko asu second handia - BMH - Big mamas home by Jenni

Musta mekko on Nanson ja se on tehty paksusta trikookankaasta. Tarvittaessa päälle voi heittää neuleen. Pidän sen yksinkertaisuudesta ja siitä, että oikein asustamalla sen saa sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön.

Koko asu second handia - BMH - Big mamas home by Jenni Mokkanilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni Mokkanilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni

Noista mokkanilkkureista on tullut syksyn suosikkikenkäni. Korkkareiden käyttö on vaatinut pientä totuttelua, kun olen niin pitkään kulkenut lenkkareissa ja matalakorkoisissa nilkkureissa. Olen varmaan viimeksi ensimmäisen raskauden aikana käyttänyt oikeasti korkokenkiä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Koko asu second handia - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko NANSO Zadaa second hand

Kengät ZADAA SECOND HAND

Laukku DKNY Zadaa second hand

Korvakorut SMILING DESIGN

 

Käydään nyt viikonloppuna kuvaamassa Katrin kanssa kahtena päivänä asukuvia. Naureskeltiin, että nukahdetaan sunnuntai-iltana varmaan pystyyn. Mutta se on todennäköisesti sen arvoista, että saadaan kumpikin materiaalia varastoon. Olisihan se ihanaa, että voisin ottaa asukuvia enemmän reaalijassa, mutta kun ei minua ole kukaan täällä kuvaamassa arkena ja lapsityövoiman kouluttaminen on vielä kesken. Joten tämä on sen suhteen paras mahdollinen vaihtoehto. Kiinnostaisiko teitä muuten joskus postaus siitä, mitä kaikkea useamman asun kuvaaminen vaatii?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syksyn kivoin asu

Vaaleanpunainen neule

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone

Satiinihame ja neule

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Kyllä! Olisi kiinnostavaa lukea, mitä monen eri asun kuvaaminen vaatii. Olen joskus miettinyt tätä. En tunne kuvaus- tai somemaailmaa ollenkaan ja olen pohtinut, mitä kaikkea asukuvien ”takana” on. Ihan perusjutuista alkaen (miten ”malli” vaihtaa asua kesken kuvausten, siis missä, haha)! 😀

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Hei, kiva kuulla! Ihanne olisi tietysti, että kuvia voisi ottaa oikeasti reaaliajassa ja rehellisesti. Mutta tosiaan, kun minulla ei ole kotona kumppania jolta voisi pyytää apua. Joten jotta saa sisältöä, se vaatii näitä kuvauspäiviä. Onneksi ollaan Katrin kanssa löydetty toisemme. Kuvaan tänään myös Instagramiin materiaalia meidän kuvauspäivästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.