Hae
Big mamas home

Ensitreffien asu

Ensitreffien asu on ehkä vähän harhaan johtava, sillä minun ja poikaystäväni ensitreffit kestivät oikeasti kolme päivää. Mutta näihin kolmeen päivään sisältyi yhteinen leffahetki elokuvateatterissa, jonne pukeuduin tähän kyseiseen asuun. Hän vei minut katsomaan uusinta Spider-Mania, sillö olemme kumpikin marvelfaneja ja nämä treffit menivät heittämällä omalle top 1:lle. Ensinnäkin se, että minut oikeasti vietiin treffeille, sai omat polveni veteliksi. Muistelisin näitä treffejä lämmöllä, vaikka leffa olisi ollut huono. Mutta hyvä leffa teki näistä entistä paremmat.

XL muoti - BMH - Big mamas home by JenniXL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Meidän ensitreffien asu - BMH - Big mamas home by Jenni Ruskeat nilkkurit - Second hand - BMH - Big mamas home by Jenni

Ensitreffien asu

Oma periaatteeni on ollut se, että treffiasun pitää tuntua ennen kaikkea mukavalta. Tämä pätee erityisesti ensitreffien asuun. Mukavuus ja hyvä olo edellä. Kaikki extrat ja helminauhapikkarit, voi säästää siihen, kun oma olo treffikumppanin kanssa on itsevarma muutenkin.

Yksi omista suosikkiyhdistelmistäni on reilu, liehuva yläosa ja vartalonmyötäinen alaosa. Tämä muun muassa siksi, että rakastan sääriäni ja näissä tekonahkapöksyissä ne tulevat parhaiten esiin.

Meidän ensitreffien asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Meidän ensitreffien asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Yläosan ostin jonkun extra-alennuksen kanssa H&M:ltä ja pidän paidan mallista todella paljon. Siinä on myös kiva rusettiyksityiskohta selkäpuolella. Joka ei harmi kyllä näy näissä kuvissa. Mutta tuon yksityiskohdan vuoksi, olen kokeillut paitaa sekä oikein-, että väärinpäin, eli selkä edellä ja se toimii hyvin molemmin päin. Tämä on muuten asia, jota harrastan nykyään yhä enemmän. Eli pukeudun enemmän oman mielen, kuin kaikkien pukeutumissääntöjen mukaan. Minulta löytyy esimerkiksi yksi mekko, joka toimii minulla ehdottomasti paremmin niin sanotusti väärinpäin.

Ruskeat nilkkurit - Second hand - BMH - Big mamas home by Jenni Meidän ensitreffien asu - BMH - Big mamas home by Jenni Villakangastakki - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniXL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Takki H&M (2021)

Paita H&M (2022)

Nahkapöksyt H&M (2018)

Korvakorut CORUU saatu (2022)

Kengät ZADAA second hand (2021)

Laukku ZADAA second hand (2021)

 

Mulla on ihan älytön ikävä mun poikaystävää, kun näemme tällä hetkellä vain mun lapsivapailla. Eli nähdään seuraavan kerran vasta, kun tytöt lähtevät toiseen kotiin. Ensi kerralla mun olisi tarkoitus viedä hänet pienelle retkelle ja puhuttiin myös, että saatettaisiin mennä taas leffaan. Seurustelen siis todellisen leffanörtin kanssa. Tätä ennen nautin kuitenkin laatuajasta lasten kanssa. ♥

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Satiinihame ja neule

Rento, mutta klassinen treffiasu

Treffiasu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *