Hae
Big mamas home

Iltapäivätreffit

Olen kertonut, että me yritämme kahden intensiivisen vauvavuoden jälkeen herätellä parisuhdetta uudelleen eloon. Meille kun kävi juuri niin, kuin ei pitänyt. Keskityttiin vauvoihin ja omaan selvitytymiseen niin, että unohdettiin toisemme ja se parisuhde. Kumpikin piti huolta omasta jaksamisesta ja vapaa-ajasta, eikä mennyt kauaakaan, kun huomattiin ettei kipinä kestänyt tätä. Nyt katsotaan, onko meissä mitään pelastettavaa. 
Sovittiin, että lähdetään liikkeelle pienestä ja aloitettiin treffailu uudelleen, kuten silloin alkuaikoina. Eipä me silloin ihan hirveästi treffeillä käyty, mutta nyt jos koskaan ollaan yritetty etsiä kalenterista yhteistä aikaa. 
Seurattiin viimeisimmällä kerralla Lauran esimerkkiä ja varattiin treffit iltapäiväteelle. How british, kuten työkaverini totesi. 
Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee
Minä varasin meille pöydän Salutorgetin iltapäiväteelle, joka oli minulle entuudestaan tuttu, mutta miehelleni ei. Kysäisin häneltä metrossa ohimennen; ”Kai sinä tajusit, että iltapäiväteellä ei saa kahvia.” Vastaus oli; ”Eikö? No, voi v***u.” Eristäjä oli ajatellut, että hän voi jättää teen hörppimisen minulle. Lopputulema oli kuitenkin se, että hän kehui teetä parhaaksi, mitä on koskaan juonut. Toki me emme tilanneet hänelle vihreää teetä, vaan mustaa teetä, joka sopii aavistuksen paremmin kahvinjuojan makunystyröille. Itse valitsin kultaista Earl Greytä. 
Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee
Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee
Niille, joille iltapäivätee ei ole entuudestaan tuttu, tarjoiluun kuuluu myös kerrostarjottimen verran erilaisia suupaloja. Kuten kurkkuvoileipiä, skageineita, skonsseja, hedelmäkakkua ja muuta. Skonssien kanssa on hilloja ja mascarponevaahtoa. Erityisesti omena-calvadoshillo oli t a i v a a l l i s t a. Olisin ollut valmis varastamaan sitä. Ja jopa Eristäjä, jonka sisus on kuin pohjaton kuilu, tuli tästä satsista täyteen. Hän ihmetteli kovasti, miten niin pienistä suupaloista saattoi tulla täyteen. 
Salutorgetin iltapäivätee on todella klassinenja ihana. Jopa niin kiva, että voisin harrastaa tätä useammin, kuin kerran kahdessa vuodessa. Ehkä kokeilen ensi kerralla Kämpin iltapäiväteetä, joka on kuulemma myös todella hyvä. 
Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee

Big mamas home by Jenni S. Iltapäivätreffit, iltapäivätee
Meidän treffimme olivat oikein hyvät ja ihanat. Oli mukava huomata, että viihdymme edelleen toistemme seurassa. Meidän pitää vain järjestää aikaa parisuhteen uudelleen rakentamiselle tämän sekavan arjen keskellä. 
Seuraavalla kerralla, muutaman vuoden päästä, haluan viedä myös tyttäreni nauttimaan iltapäiväteestä kanssani. Toistaiseksi heidän kanssaan kaakaollakin käyminen on melkoinen sotatanner. Onni on, että kännykästä saa alle puolessa minuutissa esiin Pipsa Possua. Mutta ehkä kahden tai kolmen vuoden päästä.

4 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Näyttääpä kauniilta ja herkulliselta! En ole ikinä käynyt vastaavalla, vaikka teetä tulee paljon juotua. Ehdottomasti lisään bucket listille.

 2. Iina / MouMou kirjoitti:

  Hei, ihan SAIRAAN IHANA treffityyli sulla! ?

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Iina. <3 Ilmeisesti treffikumppanikin tykkäsi. 😀

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Tämä on kyllä elämys, joka kannattaa kokeille, jos yhtään kiinnostaa. Nautinnollisia teehetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.