Hae
Big mamas home

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Olipahan viikonloppu. Oli kuvaukset, oli kivat treffit, oli ristiäiset, oli You:n kolmas tuotantokausi ja oli rentoutumista. Kaikin puolin oikein onnistunut viikonloppu ennen syyslomaa lasten kanssa. Sain ladattua aikkuja todella hyvin ja nyt jaksan touhuta ja tehdä lasten kanssa asioita lomalla. Toki ensimmäinen lomapäivä meni siihen, että tytöt palautuivat vaihdosta, joka on tuolle pienemmälle tytölle aina rankka. Siksi pyrin pitämään aina vaihtopäivänä mahdollisimman rauhallisena ja leppoisana. Ja kun tietää, että luvassa on kiukunpurkauksia, niihin on paljon helpompaa suhtautua ja ottaa vastaan.

Viikonloppuna tosiaan vietettiin ystäväni pienen ristiäisiä pienellä porukalla ja minulla oli kunnia kuvata koko tilaisuus. Ja koska meillä oli myös pikaiset asukuvaukset Katrin kanssa, minulla on valtava määrä kuvia jonossa muokattavaksi. Syyslomalla ajattelin ottaa taukoa lähihoitajan opinnoistani ja keskittyä Vaikuttajamedian intensiiviryhmän kotitehtäviin. Toki ennen kaikkea aion rentoutua ja viettää aikaa lasten kanssa, koska minulla alkaa pian uusi harjoittelu sairaalassa.

Hempeä juhlamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Hempeä juhlamekko - BMH - Big mamas home by JenniHaltiakummin asu - BMH - Big mamas home by JenniPluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Haltiakummin asu - BMH - Big mamas home by JEnniHaltiakummin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä postaus on suoranaista kuvailoittelua, sillä Katri nappasi tästä asusta niin monta ihanaa kuvaa, että oli vaikeaa valita vain muutama.

Tämän kukkamekon malli on sama kuin tässä mekossa. Tällä kertaa en kuitenkaan lähtenyt tuomaan vyöllä vyötäröä esiin, vaan annoin mekon olla omassa mallissaan. Tämä kukkakuosi on ihana ja hempeä, jonka vuoksi se on mielestäni täydellinen juhlamekko. Tai treffeille, tai miksei myös joskus vuosipäivää juhlistamaan. Mekon materiaali on kuitenkin niin ohutta, että kovin pitkään tämän kanssa ei kyllä tarkene enää, ilman jotain lämmintä lisuketta.

Pluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Haltiakummin kengät - Second hand korkokengät - BMH - Big mamas home by Jenni

Kengät ovat yksi Zadaa löydöistäni ja vilahtivat jo Syyskuun kirppislöydöt-postauksessani. Etsin siis aiemmin itselleni kunnon juhlakenkiä, kun edelliset olivat jotenkin hävinneet muutossa ja löysin nämä. Nämä glitterkaunokaiset, ovat tulleet luokseni Saksasta asti ja hintaa näillä oli noin 10 euroa. Ja tolppakorkojen ansiosta en näytä näiden kanssa kävelemään opettelevalta varsalta.

Korvakorut ovat Smiling Designin limited edition-mallistoa. Mallin nimi on Elsa ja ovathan nämä aivan älyttömän kauniit. Tätä kyseistä mallia ei ikävä kyllä verkkokaupasta enää löydy, mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseisiin korvakoruihin ja muihin kaupan tuotteisiin. Smiling Design on ehdottomasti yksi suosikki korvakoruvalmistajistani.

Pluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniPluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Haltiakummin asu - BMH - Big mamas home by JenniPluskoisten juhlapukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu:

Mekko H&M

Takki H&M

Korvakorut SMILING DESIGN

Laukku ZARA Zadaa second hand

Kengät ZADAA SEOND HAND

Hempeä juhlamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Hempeä juhlamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Hempeä juhlamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Haltiakummin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Toivottavasti piditte tästä juhla-asupostauksestani. Yritän kuvata tästä loppuvuodesta muutamat pikkujouluasut tänne teille jaettavaksi. Minulla on itseasiassa yhdet pikkujoulut sovittuna ihan tähän lähiviikolle. En malta odottaa! Muutenkin meidän perheen juhlakausi lähestyy kovaa vauhtia, kun tyttöjen synttärit, joulu ja uusi vuosi lähestyvät vain.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Korona-ajan juhla-asu

Juhlat korona-aikana

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Kolme talvista juhla-asua

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Ihana asu! Tykkään ihan kaikesta siinä. Olet tosi kaunis! <3

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos. Tämä on kyllä ihan täydellinen asu. Mukava päällä ja kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.