Hae
Big mamas home

Korona-ajan juhla-asu

Ihanaa perjantai-iltaa! Jaksatteko mitenkään vielä yhden juhla-aiheisen postauksen? Tarkoitus ei ole hieroa sulkutilassa suolaa haavoihin. Voin kertoa, että tyttöjen lisäksi, juhlien ja sunnuntaisen ensiapureissun jälkeen, ainoa ihmiskontaktini on ollut opettaja videoyhteyden päässä ja luokkatoverieni nimet Google Meetissä. Mutta sen sijaan, että päivittelisin, nyt koronatilanteesta, ajattelin palata vielä tyttöjen syntymäpäivien juhla-asuuni.

Olen kirjoittanut tyttöjen juhlista postaukset: Juhlat korona-aikana ja Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition.

Juhla-asu - Big mamas home by Jenni Juhla-asu - Big mamas home by Jenni

Minun oli ensin tarkoitus pukeutua johonkin mekoistani, mutta vaihdoin suunnitelmat vielä juhapäivänä. Ei ollut sittenkään mekkofiilis. Koska meidän syntymäpäiväjuhlat jatkuivat käytännössä aamusta iltaan, koska olin porrastanut kaikkien juhlavieraiden vierailuajat. Kuten jo viimeksi sanoin niin tiedostan, että paras olisi ollut jättää juhlat kokonaan järjestämättä. Mutta en voinut kieltää lapsiltani syntymäpäivien viettoa. Siksi hoidettiin homma niin turvallisesti kuin se oli mahdollista hoitaa.

Juhla-asu - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi - Big mamas home by Jenni

Juhlien pitkän keston vuoksi valitsin päälle vaatteet, joissa oloni on mahdollisimman mukava. Siksi päälleni valikoitui mustat lempihousuni ja yksi pitsitopeistani. Samaan aikaan naureskelin kevyesti tälle suomalaiselle kenkäkulttuurille. Tiedättehän te? Jenkkileffoissa ja sarjoissa, kotibileissäkin ollaan kengät jalassa, mutta täällä Suomessa minun juhla-asuuni kuuluivat pörrötohvelit ja välillä paljaat jalat. Ne jotka minut tuntevat, tietävät etten pidä lainkaan sukista. Paitsi sukkahousuina tai villasukkina.

Smiling design korvakorut - Big mamas home by Jenni

Korvakoruistani muuten vielä. Ne ovat todella sympaattisen ja ihanan Smiling Designin korvikset. Jotka olen muuten ostanut omilla rahoillani. Rakastuin Smiling Designin korviksiin ensi silmäyksellä ja ajattelin tilata sieltä toisetkin ja ehkä kolmannetkin korvakorut. Jo ihan siksi, että minulla ei Instagramin perusteella enää muita korvakoruja olekaan. Hups. Mutta jos rakastan pitsitoppeja, niin isoja näyttäviä korvakoruja rakastan vielä enemmän. Minusta kaikki merkin korut ovat todella kohtuuhintaisia, kun ottaa huomioon, että ne ovat kotimaista käsityötä. Menkää tukemaan pienyrittäjää ja ostakaa vaikka jollekin lahjaksi yhdet. Minä ostin yhdet äidilleni.

Mustat paperipussi housut - Big mamas home by Jenni Mustat housut - Big mamas home by Jenni

Toppi – H&M

Housut – H&M

Korvakorut – Smiling design

Hei, ihanaa viikonloppua. Minä aion tänä viikonloppuna nollata ja levätä. Teen jonkin verran koulujuttuja, mutta otan muuten rennosti. Ajattelin myös käydä kokeilemassa jalan kanssa kevyttä lenkkiä.

-Jenni

Lue myös

Karanteenin kotiasuja

Tavallista arkea & syksyn käytetyin asu

Maanantaina

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.