Hae
Big mamas home

Keväinen helatorstai ja Play cafe leikkipuistokahvila

Meillä oli todella ihana, aktiivinen helatorstai. Saatiin olla vapaalla koko perheen voimin, mikä on aina yhtä ihanaa. Meidän perhedynamiikasta on muodostunut todella toimiva ja odotan aina yhteisiä vapaita. Nyt en millään malta odottaa tulevaa kesälomaa ja sitä, mitä kaikkea keksitään porukalla.

Tähänkin vapaapäivään mahtui ihan perus arkijuttuja, kuten pyykkitupa, silittämistä ja ruuanlaittoa, mikä on täysin normaalia. Ehdittiin myös tehdä niitä kivoja juttuja yhdessä. Ensin meillä oli rauhallinen aamu. Samalla kun puoliso hoito pyykkitupaa, hän piti silmällä pieniä pyöräilijöitä, jotka rullasivat ympäri meidän kotitalon pihaa. Sillä välin minä tein ruuan.

Play cafe

Ruuan jälkeen otettiin nokka kohti keskustaa ja Brahen leikkipuistoa. Olin bongannut, että puistokahvila Play cafe on on helatorstaina Brahen leikkipuistossa. Jos Play cafe ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin kyseessä on pääkaupunkiseudun leikkipuistoja kiertävä leikkipuistokahvila. Alkuviikosta Instgramiin tulee tieto siitä, missä puistoissa kahvila pysähtyy kyseisellä viikolla. Rakastan kyseistä konseptia. Kahvila leikkipuistossa tekee puistoreissusta astetta paremman.

Play cafen mukana kulkee myös kiva kepparirata, jota meidänkin lapset kokeilivat. Kepparit alkavat olla kovassa nosteessa meidän perheessä ja voi olla, että loppuvuoden juhlakauden aikaan, meidänkin kotiin muuttaa keppihevosia.

Meillä on toki usein eväät mukana leikkipuistoreissulla, mutta tämä säästää eväiden suunnittelun ja kantamisen vaivan. Ja ihan oikeasti, onhan se leikkipuistossa nököttäminen huomattavasti mukavampaa kuuman kahvin kaverina.

Me ollaan oltu Play cafen omistajan Iidan kanssa sometuttuja jo pari vuotta ja vaihdettu viestejä sen aikana useampia. Nyt tavattiin ekaa kertaa kasvotusten ja turistiin hetki. Iida on kyllä ihana ihminen ja toivon todella, että saadaan nauttia hänen korvapuusteistaan vielä monet kerrat leikkipuistoissa.

Meidän taktiikka oli syödä hyvin kotona ja nauttia sitten leikkipuistossa lähinnä ne pullakahvit. Ja todettiin siinä puolison kanssa, että on aika mukavaa vain istua rauhassa ja katsoa kuinka lapset mennä viipottaa puiston päästä päähän. Ei mene kauaakaan, kun me ei voida vain istuskella leikkipuistossa ja katsoa lasten leikkiä. Näiden isompien lasten kanssa me akuiset ollaan lähinnä vain tiellä, joten parempi vain pysyä siellä näkö ja kuuloyhteyden päässä.

Iltapäivä meni näppärästi puistossa. Lapset saivat touhuta ja purkaa energiaa. Me aikuiset nautittiin keväisestä säästä. Kotona lapset halusivat käyttää kotityöllä tienatun ruutuajan pelaamiseen puolisoni kanssa. Minkä jälkeen oli oikeastaan aika mennä nukkumaan. Mentiin koko perhe aika hyvissä ajoin nukkumaan, sillä touhukas päivä otti kyllä veronsa.

Kuten sanottu, nautin ihan valtavasti meidän yhteisistä päivistä. Olen aina nauttinut perhearjesta ja nyt se korostuu entisestään, kun asiat ovat muutenkin niin hyvin. En oikeasti malta odottaa meidän kesälomaa. Sunnuntaina on taas tiedossa kivaa tekemistä, kun mennään porukalla Linnanmäelle ja napataan vielä bonusisovanhemmatkin mukaan.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Mitä sain ostettua äitiysavustuksen 170 eurolla

Kohti viikonloppua

Meidän viikonloppu

Lapsi latautuu läheisyydessä

Vappu 2023 kuvina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *