Hae
Big mamas home

Vaaleanpunainen takki ja pehmeä neulemekko

Nyt täytyy tunnustaa, että oloni alkaa oikeasti olla sellainen, että olen todellakin raskaana. Sen tekee todennäköisesti liitoskivut, jotka muistuttavat minua lähes jatkuvasti siitä, että lantioni antaa perikis tulevaa synnytystä varten. Kävelen aika ajoin kuin mummo. Onneksi liikunta auttaa. Siinä onkin hyvä syy likkua säännöllisesti.

 

Takki / H&M

Neulemekko / H&M

Pipo / H&M

Korvakorut / Design by Henni uniikit

Kengät / Zadaa second hand

 

Kun kuvattiin näitä Katrin kanssa mietin, että syksyllä mietin paljon poseeraamista ja sitä, miten asukuvista saisi mielenkiintoisia. Nyt kylmään aikaan pönötän vain paikoillani ja yritän pitää kasvoilla ei niin tuskaisen ilmeen. Ollaan todettu kerran jos toisenkin, että ollaan umpihulluja näiden meidän kuvauspäivien kanssa, kun palellaan ulkoan vapaaehtoisesti. Mutta jos kylmää ei lasketa, nämä ovat meille tosi tärkeitä treffejä muutenkin kuin vain sisällön kannalta. Katrin autossa on päästelty monen monituiset höyryt.

Tykkään muuten valtavasti tämän asun vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmästä. Asu on tosi raikas ja keväinen. Samaan aikaan neulemekko on muhkea ja lämmin. Siihen on ihan kääriytyä. Ja samaan aikaan se on juuri sopivan pituinen siihen, että voin vilautella sääriäni. Korkonilkkurit sopivat hyvin yhteen kyseisen mekon kanssa.

Korvakorut ovat Hennin käsialaa ja uniikit. Ne on tehty polymeerimassasta, vaikka näyttävätkin paljon kiveltä. Pidän valtavasti näistä pienistä, siroista korviksista. Näitä voi käyttää sitten vauvankin kanssa.

 

Tänään me kuvataan uusia asuja Katrin kanssa. Päivästä pitäisi tulla kylmä, joten saas nähdä tuleeko taas sellaisia tönkköjä poseerauksia. 😀

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut

Pörrötakki

Olispa kunnolla kevät

Sininen kauluspaita

4 kommenttia

  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Onpa kaunis asu! oli vaivan arvoista palella. 🙂 Kohta tulee onneksi kevät ja alkaa olla sen verran valoisaa, että saa sit illemmallakin kuvattua.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Jep. Ja tämä on oikeasti täysin vapaaehtoista. Eikä me paukkupakkasilla kuvata. Viime talvena oltiin ehkä vähän enemmän hulluja tän kuvaamisen suhteen. 😀

  2. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Jaha, kommenttia lisätessä lähti kommentin keskeltä sit viitisen riviä pois. 🤔 En edes yritä toista kertaa, mut pointtina oli et samaistun tuohon talvikuvaamiseen niin paljon. 🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *