Hae
Big mamas home

Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa meikkijuttuja! Vaikka rakastan meikkaamista, niin kirjoitan siitä täällä todella vähän. Osasyy tälle on se, että tunnen meikkijuttujen kirjoittamisen olevan itselleni hieman vierasta maaperää, vaikka meikite ovatkin tuttuja.

Mutta nyt haluan esitellä uuden luomiväripaletin, jonka ostin tässä taannoin. Kyseessä on Morphe merkin Up `Til Dawn luomiväripaletti*. Minulla ei ole ollut aiemmin kyseisen merkin palettia, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää ystävältäni, jolla näitä on useampia. Paljon hyvää tarkoittaa käytännössä ylitsevuotavaa ylistystä. Kyseisen ystävän luona pääsin myös kokeilemaan Morphen luomiväreja ja kieltämättä ne tekivät vaikutuksen. Joten nyt, joitain kuukausia myöhemmin hankin sellaisen itselleni.

Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti - Big mamas home by Jenni Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti - Big mamas home by Jenni

Morphesta sen verran, että kyseessä on 2008 vuonna perustettu meikkibrändi. Brändin perusti joukko taiteilojoita ja vaikuttajia, jotka halusivat rikkoa sääntöjä kauneustuotteiden alalla. Brändi on tunnettu rohkeasta, yksilöllisyyttä ja itseilmaisua kunnioittavasta lähestymiskulmastaan meikkimaailmassa. Morphe inspiroi luovuuteen tehokkailla tuotteillaan ja lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan.

Hintahaitari: Suurin osa tuotteista oli siinä 50 € – 6 € välillä. Eli puhutaan todella hyvän hintaisista tuotteista.

Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti - Big mamas home by Jenni

Morphe 35A Up `Til Dawn artistry palette

Paletti on todella kiva. Se on vähän iso minulle, joka olen tottunut puolet pienempiin paletteihin.  Pidän paletista ihan valtavasti. Valitsen sen värimaailman vuoksi. Kaikki paletin sävyt ovat sellaisia, joita käytän muutenkin paljon, kuten kaikki neutraalit ja punaisen, sekä pinkin sävyt. Plus kunnollisia vihreän sävyjä minulla ei ole, jolloin paletti täydentää kivasti luomivärikokoelmaani.

 

Paletissa on 38 erilaista matta ja shimmesävyä ruskean, pinkin ja vihreän sävyissä. Testasin palettia ja olin aivan äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Pigmenttiä oli runsaasti ja se käyttäytyi luomella kivasti. Käytin luomella saman merkin silmämeikin pohjustajaa ja tuotteet pelasivat hyvin yhteen. Meikki kesti hyvin jopa pienet itkut päivällä.

 

Hintaa tällä paletilla oli 28 €, mikä on minun mielestäni äärimmäisen kohtuullinen hinta näin laadukkaasta paletista. Morphen tuotteita myy Kicks verkkokauppa*.

Silmämeikki paletilla

Silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä silmämeikissä käytin näitä sävyjä

Wild brandon (silmän ulkonurkka, luomivako) / Bewitching hour (ulkonurkan tummennus) / Ripples (liikkuvaluomi ulkonurkka) / Private sweet (silmän sisänurkka) / Orchid avenue (sisänurkan tummennus) / Fantasy flicker (liikkuvaluomi sisänurkka)

Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti - Big mamas home by Jenni Silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Silmämeikki onnistui tosi kivasti. Värit ovat ihanat ja syksyiset. Erityisesti tuo petroolin värinen Ripples sävy oli todella iloinen yllätys. Sävy on luonnossa ihan super kaunis.

Morphe Up Til Dawn luomivärpaletti - Big mamas home by Jenni Silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Paletti oli todella sen 28 € arvoinen, jonka tähän käytin. En malta odottaa millaisia meikkejä pääsen tällä vielä tekemään.

Olisi kiva kuulla, mitä te ajattelette tästä meikki ja kosmetiikka sisällöstä?

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Gua sha, ihana iltarutiini

Laiskan ihonhoitajan tunnustukset

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Mielipide Makeup Revolution luomiväri paleteista

Lämmin silmämeikki

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Tosi ihana silmämeikki! Toisaalta syksyinen, toisaalta ”merenneitoinen”!
    Rakastan lukea meikkijuttuja! Olen aina ollut meikki- ja kosmetiikkaihminen, uutuudet kiinnostavat ja toisten meikeistä saa kivoja ideoita, joita ei olisi muuten ehkä tajunnut/uskaltanut kokeillakaan. Ja meikissä on se hyvä puoli, että se ei ole kovin vakava juttu: jos jokin menee pieleen, kaiken saa pestyä pois. 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Ihana kuulla, että meikki- ja kosmetiikkajutuille on kysyntää. <3 Ne on kuitenkin itselläni lähellä sydäntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *