Hae
Big mamas home

Viikon suosikki: Human + Kind vartalovoide

Tällä kertaa viikon paras juttu on maailman ihanin ihonhoitotuote.

Kyseessä on Human + Kind merkin vartalovoide, joka ensinnäkin tuoksuu ihanalta ja levittyy iholle todella kivasti. Se imeytyy todella helposti ja tekee ihosta todella pehmeän tuntuisen. Tällä voiteella läträisi mielellään enemmänkin.


Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Human + Kind vartalovoide

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Human + Kind vartalovoide

Yritys on irlantilainen ja valmistaa kaikki tuotteet luonnollisista ainesosista ilman parabeeneja ja petrokemikaaleja. Lämmin suositus siis ainakin tälle kosteusvoiteelle. Minuun iskee myös hieman yllättäen tuotteiden boheemit pakkaukset ja kauniit kuvioinnit. Kyseisen merkin tuotteita löytyy ainakin Sokokselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.