Hae
Big mamas home

Enkelikorulla hyvää energiaa

Minä sain tällä viikolla pienen yllätyksen. Vaikuttajamedian kollegani Mirva julkaisi tässä taannoin Facebookissa kuvan enkelikoruista, joita hän oli tehnyt. Mirva oli kirjoittanut julkaisuun rannekoruissa käytettyjen kiven ominaisuuksista, kuten että ametisti suojaa ja vahvistaa ja akaatti vahvistaa itsetuntoa ja antaa rohkeutta. Enkelikoru toimii myös kannettavana diffuuserina laavakiven ansiosta.

Enkelikorulla parempaa energiaa - BMH - Big mamas home by Jenni Enkelikoru - BMH - Big mamas home by Jenni

Minussa itsessäni on sen verran hihhulia, että uskon kristalleihin, energioihin, enkeleihin ja jonkinlaiseen korkeampaan voimaan, jotan en osaa määritellä. En kyllä lähtisi kristalleilla hoitamaan syöpää, mutta uskon niiden antavan jonkinlaista henkistä voimaa. Jos ei muuten niin lumevaikutuksella. Onhan sitä tutkittukin mihin kaikkeen ihmisen mieli pystyy. Mirvan facebookjulkaisuun kommentoikin, että juuri nyt tällaiselle korulle voisi olla tarvetta. Minulla oli pohjilla astetta rankempi jakso ahdistusta, jonka vuoksi ajattelin näin.

Enkelikorulla parempaa energiaa - BMH - Big mamas home by Jenni Enkelikorulla parempaa energiaa - BMH - Big mamas home by Jenni Elämänpuu korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Enkelikoru ja Elämänpuu-korvikset

Tällä viikolla postiluukusta putosi kirje Mirvalta ja kirje sisälsi tällaisen enkelirannekorun, sekä käsin tehdyt korvakorut. Ele oli pieni, mutta todella huomaavainen ja herkistyin siitä, kun pitelin koruja käsissäni.

Korujen mukana tuli myös viesti, jossa Mirva kertoi hieman niiden ominaisuuksista. Elämänpuu-korvikset kuvaavat vahvuutta. Niissä on mukana myös tiikerinsilmä kivet. Ne antavat itseluottamusta ja vievät pois pelon, sekä epävarmuuden energiaa. Mielessä kävi, veisivätkö ne myös pois ahdistuksen energiaa.

Rannekorussani on karneolikiviä, jotka ovat kuulemma minun rohkeuden kiviäni. Valkoiset kivet ovat puolestaan laavakiviä, joihin voi tiputtaa eteeristä öljyä tuomaan lisäenergiaa. Ajattelin, että kävisin ostamassa laventeliöljyä, jolla on rauhoittavia omianaisuuksia ja tipauttaisin sitä laavakivelle. Voisin myös ostaa sitruunaöljyä, joka puolestaan piristää.

Enkelikoru - BMH - Big mamas home by Jenni Enkelikorulla parempaa energiaa - BMH - Big mamas home by Jenni Elämänpuu korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Näillä ei ole tarkoitus korvata ahdistukseni lääkehoitoa, mutta sen lisäksi että nämä ovat kauniita, kaikki mahdollinen positiivinen energia on täysin tervetullutta. Rannekoruun tykästyin niin, että se on ollut ranteessani nyt joka päivä. Eikä tästä todellakaan ole mitään haittaa. Olen muutenkin kotimaisten, käsin tehtyjen korujen fani, joten minulla on nyt vähintäänkin kauniit asusteet, joita käyttää.

Enkelikorulla parempaa energiaa - BMH - Big mamas home by Jenni Enkelikoru - BMH - Big mamas home by Jenni Elämänpuu korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Mirvalla on oma pieni brändi Beautiful design by Mirva (IG: @beautifuldesignbymirva) ja hän myy tekemiään koruja. Jos haluat oman enkelikorun, sitäkautta voi kysellä. Lisäksi Mirva on tarot- ja enkelitulkitsija. Joten, kannattaa olla häneen yhteydessä, jos kaipaat esimerkiksi tarottulkintaa.

Nyt toivottelen teille hyvää sunnuntaita. Illalla ilmestyy vielä viikkokatsaus.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaaleanpunaiset överit ja kukkamekko fiilistelyä

Kaikki korvakoruistani

Viikon parhaat 26/21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *