Hae
Big mamas home

Väripilkkuna vaaleanpunainen paita

Hei. Miten viikonloppu on sujunut? Minä olen ollut pitkästä aikaa koko viikonlopun vapaalla ja se on ollut ihanaa. Lautaina touhuttiin tyttöjen kanssa ja sunnuntaina olen nähnyt ystävääni Erikaa. Meidän kuvaussessio toimitaas terapiaistuntona ja maailma on jälleen meille miljoona kertaa parempi paikka.

 

 

Tällä kertaa haluan esitellä teille yhden kesän lempiasuistani. Etsin pitkään täydellistä vaaleanpunaista t-paitaa, kunnes löysin sellaisen H&M:ltä. Vaaleanpunainen paita toimii minusta hyvin esimerkiksi mustien housujen kanssa. Tässä se on asun ainoa väripilkku yhdistettynä myös mustiin kenkiin ja laukkuun. Tämän värikkäämmäksi tyylini tuskin koskaan muuttuu, mutta vaaleanpunainen on ihan kiva lisä vaatekaappini neutraaliin värimaailmaan.
Kerroin jo aiemmin, että olen tänä kesänä nauttinut erityisesti helposta pukeutumisesta. T-paita ja housut ovat paras yhdistelmä lasten kanssa menemiseen. Lyhyt tukka, jota ei tarvitse pitää kiinni on myös helpottanut elämää melkoisesti. Asusteina on tietysti muun muassa rannekoruja.

 

 

 

Paita H&M
Tvillihousut H&M
Kengät NIKE Second hand Zadaa
Laukku DKNY Second hand Zadaa
Kuvat: Erika Huhta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.