Hae
Big mamas home

Napitettava neulemekko

Se on kevät nyt. Lapseni hihkuivat viime viikolla innoissaan, kun kuu vaihtui: ”Äiti, nyt on kevään ensimmäinen päivä!” Kumpikin on tällä hetkellä todella kiinnostunut kuukausista ja siitä miten ne jakautuvat ja milloin mitäkin juhlaa vietetään. Saadaan vastata tämän tyyppisiin kysymyksiin jatkuvasti. Kerroin, että pian voidaan laittaa esille kaikkia pääsiäisjuttuja.

 

Neulemekko / H&M

Legginssit / H&M Mama

Kengät  / Zadaa second hand

Korvakorut / Maanantaimalli uniikit

 

Napitettava neulemekko

Sain tästä kyseisestä mekosta jo kyselyitä, kun se näkyi Instagramin puolella. Tämä napitettava neulemekko on H&M:ltä, koska yhä edelleen löydän sieltä itselleni parhaiten istuvat vaatteet. Olen äärimmäisen laiska palauttaja ja ei ole ollut kerta tai kaksi, kun olen myynyt eteenpäin vaatteita, jotka eivät minulle istu. Joten mieluummin ostan vaatteet niin, että tiedän niiden sopivan minulle.

Tämä mekko on ihana. Se on sopivan erilainen aikaisempaan neulemekkooni verrattuna ja päällä äärimmäisen mukava. Olen hengannut kotona ihan pelkästään tässä. Olen myös huomannut, että mekot ovat yksiä mukavampia raskausvaatteita. Ja näin kylmillä ilmoilla neulemekot ovat ihan parhaita. Tämä on siisti päällä ja mukava ja sopii todella moneen tilanteeseen. Voitte uskoa, että olen valinnut tämän asun todella usein viimeaikoina.

Tumma, laivastonsininen sopii todella hyvin vaatekaappiini muiden rauhallisen väristen vaatteiden kanssa. Panin merkille tässä viime aikoina, että olen myynyt suurimman osan kaikista pastellinvärisistä vaatteistani. Vaaleanpunainen ja lila ovat ihania värejä, mutta eivät selkeästi kuitenkaan täysin minua. Korvakorut ovat asia erikseen, mutta selkeästi pastelliväriset vaatteet kestävät itselläni sen pari käyttökertaa. Korvakorut ja kukkamekot ovat tapani leikitellä, mutta jatkossa pastelliunelmat jäävät minulta ostamatta. Pitäydyn perusvaatteissani kalssisessa ja neutraalissa värikartassa. Laivastonsininen menee tässä tapauksessa siihen klassiseen lokeroon.

Korvakorut ovat Maanantaimallin korupajassa itse suunnittelemani korvakorut. Nämä ovat super ihanat. Korusuunnittelu on alkanut kiehtomaan minua pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. En tiedä kuinka yleistä tämä on korvakorufaneissa, mutta toistaiseksi en ole tehnyt asian eteen mitään. Minulla on kyllä uusi visio korvakoruista, joten pitänee ottaa selvää, milloin ja missä olisi Maanantaimallin seuraava korupaja. 😀

Huomaan muuten taas tutun efektin, kun kaulassa ei ole monta kerrosta huiveja ja kauluksia ja korvilla pipoa, isommat korvakoruni pääsevät taas pikku hiljaa enemmälle käytölle.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Poolokaulus ja mustat legginssit

Epämukavuusalueella löysissä vaatteissa

Oversize neuletakki ja tiukat farkut

Vaaleanpunainen pehmentää mustavalkoista asua

Vekkihame pakkasilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *