Hae
Big mamas home

Seksi alkuraskaudesta

Meillä seksi on sujunut koko suhteen ajan aika kivasti, paria pientä haluttomuusjaksoa lukuunottamatta. Toki me ollaan tuore pari, jolloin seksi on aina helpompaa rakkaushormonien ansiosta. Mutta meillä on ollut myös hetkiä, kun toinen, aika usein minä, on tarvinnut enemmän lämmittelyä itse seksiin. Ja nyt todella huomaan sen, kun sanotaan, että hyvä seksielämä tuntuu parisuhteessa 10 %:lta. Kun taas huono ja vajavainen seksielämä tuntuu taas 90 %:lta suhteesta. Ero on kuin yö ja päivä.

Kantoiko tämä alkuhuuma alkuraskauden onegelmien yli? Voin kertoa että ei kantanut.

Miksi sitä seksiä ei ole ollut?

Alkuraskaudesta mukaan tuli pahoinvointi, väsymys ja turvotus, joten peitto ei ole ihan hirveästi heilunut. Minun on ollut pahimpina päivinä ollut vaikea sietää kosketusta, kun oma olo on ollut niin tukala. Hieman ironista on, että ennen raskautta mainostin, että minä olen raskaana todella himokas. No en ole ollut. Enneminkin päin vastoin. Nöitä juttuja ei selkeästi pidä mainostaa. Toki on ymmärrettävää, että seksi ei kiinnostele, kun paha olo velloo taustalla ja kun meinaa nukahtaa pystyyn.

Siihen päälle vielä ne muutamat pahasti säikäyttäneet verenvuodot, joiden jälkeen seksi pelotti. Pelkäsin, että yhdyntä olisi provosoinut niitä. Vaikka fakta onkin, että seksi ei esimerkiksi aiheuta keskenmenoa. Silti seksin harrastaminen näiden verenvuotojen jälkeen tuntui vaikealta ja pelottavalta. Siitäkin huolimatta, että kätilö rohkaisi hyppäämään rohkeasti vain petipuuhiin.

Mutta vaikka lupa on ollut, niin silti se on jännittänyt ja myös sattunut, mikä on omalta osaltaan syönyt himoa. Kun ne omat lempiasennot tuntuvat epämiellyttäviltä, seksi ei olekaan yhtäkkiä niin kivaa.

 

Nyt väsymys ja pahoivointi ovat helpottaneet, mutta hormoneiden ansiosta mielialat ovat vaihdelleet senkin edestä. On edelleen hämmentävää, mitä raskaushormonit saavat aikaan. Kun päässä pyörii monet sekavat ja vähän vähemmän sekavat ajatukset, niin seksiin voi olla vaikea päästä kiinni. Varsinkin meillä naisilla. Kiihottuminen on vaikeaa, jos pää ei ole menossa mukana. Minulla ei hirveän usein tätä ongelmaa ole, mutta nyt olen sen huomannut. Varsinkin, kun meillä on selkeästi tässä arjessa sellaista yhteen muuttamisesta syntynyttä kitkaa. Siis sitä, kun ne erilaiset kulmat hankautuvat yhteen, kun yritetään sopeutua tpoisen tapoihin ja päästää se toinen omaan tilaan. Ei se kahden ihmisen elämän yhteen sovittainen ole aina helppoa, mutta tästäkin selvitään. Kyllä ne kulmat hioutuvat.

Seksiä on siis ollut, mutta ei kovinkaan paljon. Mutta tästä on onneksi suunta vain ylöspäin. Meillä on onneksi avoin puheyhteys ja me pystytään keskustelemaan näistä asioista. Eiköhän se seksikin ala taas pikku hiljaa onnistumaan. Kuivat kaudet kuitenkin kuuluvat myös asiaan. Nyt tässä on hyvää aikaa keskiraskaudesta viritellä niitä taajuuksia taas yhteen. Meillä kuitenkin vielä joulukalenterinkin juttuja testaamatta.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Millainen oli Satisfyerin joulukalenteri?

Satisfyerin joulukalenteri

Seksielämä uusperheessä keskellä ruuhkavuosia

Mitä sitten, kun ei haluta?

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *