Hae
Big mamas home

Elämässä eteenpäin – Uusi jakso ulkona!

Uusi Terapian tarpeessa podcastjakso on ulkona. Juhuu. Tällä kertaa me puhutaan Erikan kanssa, mistäs muusta kuin erosta ja eroamisesta. Ja vähän myös Tinderistä, tisseistä ja seksileikeistä. Pääpaino puheessa on kuitenkin sillä erolla.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa Elämässä eteenpäin - Koska on soveliasta ladata Tinder?

Meillä kummallakin on erot vielä aika tuoreessa muistissa, joten siitä puhuminen oli helppoa. Toki, toisella erosta on pidempi hetki, kuin toisella. Oli hauska huomata, kuinka paljon meillä oli samankaltaisia kokemuksia, vaikka tilanteet olivat hyvin erilaiset.

Yksi aihe, jota sivuttiin, oli se millaista on erota näin julkisesti kuin minä olen eronnut. Olen puhunut tästä niin avoimesti, kuin olen voinut toisen osapuolen huomioiden. Edelleen, pakko ihmetellä sitä, miten minun eroni on jollekin niin V A L T A V A ongelma. Olen kuitenkin saanut tästä avoimuudesta aivan valtavasti. Tuntuu uskomattomalta, että pystyn tällä tavoin koskettamaan muita ihmisiä ja antamaan jollekin jotain näin isossa asiassa.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa Elämässä eteenpäin - Koska on soveliasta ladata Tinder?

Mutta pidemmittä puheitta, menkää kuuntelemaan meidän uusi jakso Elämässä eteenpäin – Koska on soveliasta ladata Tinderi? Meitähän voit seurata muun muassa Instagramissa @terapian_tarpeessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.