Hae
Big mamas home

Millaista sisältöä te olette toivoneet?

Minulla on ollut tässä tammikuussa pienoista ahdistusta tekemästäni sisällöstä. Tämä aika vuodesta on hyvin haastavaa aikaa tuottaa esimerkiksi asusisältöä, joka on ollut jo tovin blogin punainen lanka. Tämä pimeys ja vaihteleva sää vaikeuttavat kuvaamista niin ulkona, kuin sisälläkin. Lisäksi itselläni on tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä raskaus ja vatsassa kasvava ihmisen alku. Mutta en haluaisi kuitenkaan tehdä pelkkää raskaussisältöä. Vaikka perhe-elämä on yksi blogini teemoista, ei se ole kuitenkaan koko blogini ja tykkään edelleen tuottaa kaikenlaista muutakin sisältöä.

 

Minusta jokaisen on hyvä miettiä välillä sitä omaa sisältöä. Onko se sellaista joka kiinnostaa seuraajia. Tämän vuoksi teetin Instagramissa pienen kyselyn siitä, millaista sisältöä seuraajani ja lukijani haluavat nähdä. Päällimmäisenä kaikista vastauksista tuli sellainen fiilis, että olen todella löytänyt oman seuraajakuntani. Mikä on aivan älyttömän hienoa. Tätä kaikkea ei olisi ilman teitä lukijoita ja seuraajia. Teitä varten minä tätä teen ja teidän ansiosta kanavani kasvavat pikku hiljaa.

Kokosin tähän postaukseen niitä aiheita, mitä te olette minulta toivoneet.

Asut

Asut ja tyylisisältö ovat olleet viimeiset puolitoista vuotta blogini punainen lanka ja niitä myös luettiin kaikkein eniten viime vuonna. Joten niitä saatte varmasti myös tänä vuonna. Ja niitä me kuvataan aina säiden ja aikataulujen salliessa. Meillä on Katrin kanssa pyhitetty joka toinen sunnuntai asusisällön kuvaamiseen. Totta kai me ollaan tämän Suomen sään armoilla ja yritetään sopia mahdollisuuksien mukaan myös ekstrakuvauspäiviä. Mutta kuten sanottu, asuja ja tyyliä saatte sitä mukaan, kun sitä ehdin tekemään.

 

Arki / Perhe / Uusperhearki

Moni toivoo edelleen sitä ”ihan tavallista arkea” ja toki sitäkin mielelläni jaan teidän kanssanne. Aina välillä tulee mietittyä onko se arki vähän tylsää. Ei meidän arki ole lainkaan ihmeellistä. Todennäköisesti hyvin samanlaista, kuin jokaisessa lapsiperheessä. Sairasteluita, aikatauluja, rutiineja, kiukuttelua, hassuttelua ja yhdessä tekemistä. Mutta kyllä minä sitä mielelläni jaan. Tänä vuonna jaan meidän arkea entistä enemmän arkikuvien kautta.

 

Raskaus / vauva

Kyllä se raskaus ja vauva myös teitä kiinnostaa, ei vain minua. Ja tätä sisältöä tulee ihan varmasti. Tämä on varmasti parhaiten dokumentoitu raskauteni. Mutta tuntuu kivalta ajatukselta, että voin palata tämän ajan fiiliksiin vielä myöhemmin. En tosiaan halua blogin kuitenkaan olevan pelkkää raskautta ja vauvaa, vaikka kyseessä iso asia onkin.

 

Henkinen jaksaminen

Tämän kanssa on itselläni tullut pieni ähky. En ehkä enää jaksa päivitellä sitä, kuinka huonosti voin. Toki, tämä aihe on paljon paljon muutakin ja palaan tähän varmasti jossain vaiheessa. Juuri nyt haluan ehkä ottaa tästä aiheesta pientä etäisyyttä. Ahdistus ei ole kadonnut mihinkään. Minulla on elämässä paljon hyviä hetkiä, mutta myös paljon niitä huonojakin. Haluaisin kuitenkin pysyä positiivisena ja suunnata mieleni kohti toipumista.

 

Parisuhde

Parisuhde on yksi suosituimpia aiheita ja tästä kirjoitan mielelläni sen minkä voin. Yritän kuitenkin kunnioittaa suhteen toisen osapuolen yksityisyyttä. Tällä hetkellä parisuhde on kevyessä myllytyksessä, kiitos allekirjoittaneen heittelevien hormonien, sekä yhteenmuuton aiheuttaman kitkan. Ei tässä kuitenkaan ole mitään sellaista, mistä me ei selvittäisi. Kunhan puhutaan avoimesti kaikesta. Voisin minä tästä yhteenhioutumisestakin kirjoittaa. Olen kuitenkin kirjoittanut ennenkin parisuhteen kriiseistä.

 

Sisustus

Sisustusjutut jaksavat myös kiinnostaa, mikä on kiva. Sisustaminen on itselleni edelleen rakas harrastus, vaikka siitä päätyy yhä vähemmän juttua blogiin. Meidänkin kodissa on yhä yhtä jos toista viilattavaa. Tällä hetkellä taloudellinen tilanne hieman rajoittaa sisustusprojekteja. Mutta tästä riittää varmasti kirjoitettavaa ajallaan.

 

Taidejutut

Tämä hieman yllätti allekirjoittaneen. Maalasin enemmän loppuvuodesta, kun jäin sairaslomalle. Se tuntui rentouttavalta. Raskauden myötä tuntui ettei energiaa riittänyt samalla tavalla maalaamiseen kuin ennen. Nyt olen huomannut, että pensselit ja akryylivärit houkuttelevat taas. Voisin kyllä ihan hyvin esitellä kunnolla meidän makuuhuoneen taulun, jonka olen itse maalannut.

Sellaisia toiveita. Hyvin paljon sellaista sisältöä, jota teen jo. Eli jatkan hyvällä, tutulla tavalla.

Jos sinulla on mielessä juttu, josta haluaisit lukea minun kirjoittamanani niin kommentoi ihmeessä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

10 vuoden 2022 luetuinta postausta

Kulunut vuosi blogin kannalta

Suosituimmat kirjoitukset viimeisen puolen vuoden ajalta

Blogi täyttää tänään seitsemän vuotta!

Vuoden 2021 luetuimmat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *