Hae
Big mamas home

Asioita, jotka tuottavat minulle iloa

Uupuneena sain ohjeen tehdä asioita, jotka tuottavat minulle iloa ja hyvää mieltä. Tällaiset asiat voivat eheyttää uupunutta mieltä, sillä harvoin uupumisen syyt ovat fyysisiä. Henkinen kuormitus uuvuttaa paljon tehokkaammin kuin fyysinen. Tällöin toipumiseen ei myöskään riitä pelkkä fyysinen lepo. Listasin teille joitain sellaisia asioita, jotka tuottavat minulle hyvää mieltä ja iloa.

Asiat jotka tuottavat minulle iloa - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkatehdas kimppu - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkien asetteleminen 

Kukkien varsien leikkaaminen ja niiden astteleminen maljakkoon on minulle äärimmäisen meditatiivista, rauhoittavaa ja miehihyvää tuovaa tekemistä. Kenellekään teistä on tuskin jäänyt epäselväksi se, miten rakastan kukkia. Rakastin niitä myös kymmenen vuotta sitten, mutta silloin en ikinä muistanut vaihtaa niille vesiä. Nykyään vaihdan veden mieluusti päivittäin, sillä saan siinä samalla oman meditaatiohetkeni.

Valokuvaaminen

Tällä en tarkoita sitä kuvaamista, jota teen somea varten. Tällä tarkoitan sitä kuvaamista, kun pakkaan kameran mukaani ja painan pihalle sen kanssa. Minulle on ihan sama kuvaanko kaupungissa vai luonnossa, kumpikin on yhtä ihanaa. Kun saan etsiä kuvattavia kohteita ja katsoa niitä linssin kautta. Rakastan sitä.

Asiat jotka tuottavat minulle iloa - BMH - Big mamas home by Jenni

Aamukahvi

Minulle kahvi on aina nautinto. Juon mieluummin teetä, kuin huonoa kahvia ja jos en saa juoda kahvia rauhassa niin en juo sitä ollenkaan. Näin ollen en monestikaan juo kahvia silloin, kun puen tyttöjä ja valmistaudun viemään heidät päiväkotiin. Nyt kun opiskelen enimmäkseen kotona, juon kahvin vasta sen jälkeen, kun olen tytöt vienyt. Joko juon sen rauhassa sängyssä tai sitten sohvalla jotain hyvää sarjaa katsoen.

Hyvä kirppislöytö

Mikään ei vedä vertoja sille, kun onnistuu löytämään jotain erityisen hyvää hyvään hintaan. Se voi olla jotain, jota olen etsinyt tai sitten jotain mitä en välttämättä ole osannut etsiä. Yksi tälläinen esine oli Iittalan Ultima Thule sarjan jo lopetettu tuikkukippo. Toinen oli se, kun onnistuin Facebook kirppikseltä haalimaan kuopukselle talvikauden kengät aivan pilkka hintaan. Nämä hetket ovat todella tyydyttäviä.

Kukkatehdas kimppu - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkatehdas kimppu - BMH - Big mamas home by Jenni

Luonnossa liikkuminen

Etenkin meren rannoilla ja kallioilla liikkuminen tuo minulle sellaista tyyneyttä ja rauhallisuutta, jota en muualta saa. Toki metsässä liikkuminen on aina yhtä ihanaa, mutta meren rannoilla koen saavani energiaa. Se tuntuu eheyttävän minua tavalla, johon pelkkä metsäretki ei pysty.

Mitkä asiat tuottavat teille hyvää mieltä?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikko sairaslomaa takana

Uupuminen uudelleen

Kesätyöt on loppu

Uupumus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.