Hae
Big mamas home

Kuluneella viikolla olen…

ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki
Juuri nyt jalkani ovat kipeät päivän juoksemisesta, ensin töissä ja sitten Otavamedian blogipäivillä. Päivä on ollut upea, hauska ja inspiroiva. Kiitos siitä Otavamedialle, sekä meidän upeille bloggaajille. Olen edelleen näin reilun puolen vuoden jälkeen iloinen, että saan olla osa tätä porukkaa. Ja voi, että missä miljöössä saimme blogipäivää viettää… Olen edelleen haltioissani. 
Blogipäivän tunnelmia saatte nähdä myöhemmin. Nyt hieman viimeaikaisia kuulumisia. 
ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki

ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki
Kuluneella viikolla olen… 
… Keskustellut mieheni kanssa, pitäisikö meidän alkaa hyödyntää hävikkiruokakauppoja arjessamme. Säästäisimme pitkän pennin ja voisimme näin omalta osaltamme vähentää ruokahävikkiä. Mietimme, jos aluksi tilaisi hävikkiruokia (pastaa yms.) kerran kuussa kotiin ja ostaisi kaupasta vain tuoreita. 
… Hypistellyt parsoja kaupassa ja miettinyt, millä tavalla niitä uskaltaisi kokeilla. Parsaa ylistetään paljon ja haluaisin koetella taas kulinaarisia rajojani, mutta pelkään pilaavani elämyksen heti kättelyssä kokkaustaidoillani. Vinkkejä? 
… Kuunnellut, kun esikoiseni laulaa Pikkulanttu-laulua uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Kyseinen rallatus on tällä hetkellä kovassa huudossa perhepäivähoidossamme. 
ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki

ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki

ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki
… Etsinyt täydellistä trenssiä. Olen kolme vuotta suunnitellut tressin ostamista ja juuri nyt minulla on huutava tarve sopivan kokoiselle, siistille kevät takille. 
… Tuskastellut eduskuntavaaleja. Minulla ei ole mitään hajua siitä, ketä äänestäisin. Tämä on joka kerta yhtä vaikeaa ja saa minussa aikaan halun piiloutua sängyn alle vaalien ajaksi. Tiedostan vastuuni äänestäjänä, mutta politiikka tuntuu ja kuulostaa minusta kovin vaikealta. Voitaisiinko politiikasta puhua jatkossa niin, kuin barbileikeissä? ”Nyt tällä olisi vaikka tällainen ratkaisu tähän sote-ongelmaan.” 
… Ihastuin Tiina Arposen Muita ihania Lempeyskirjaan, joka on aivan ihana aikuisten tehtäväkirja. Kirjaan on tarkoitus kirjata ylös kaikkea ihania asioita ja tehdä muita hauskoja tehtäviä. Suosittelen tätä lämpimästi ihan jokaiselle. Kirja saatu arvostelukappaleena. 
ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki

ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki
ilmastonmuutos, ilmastovaalit, eduskuntavaalit, hävikkiruoka, lapsiperheen arki
… Todennut ettei meidän Baby Buddhalta puutu tahtoa ja luonnetta. Lempeä, rauhallinen luonne on ja pysyy, mutta ovimattoa meidän pienimmästä ei saa tekemälläkään. 
… Haaveillut grillaamisesta ja miettinyt olisiko vielä liian aikaista kaivaa hiilet ja makkarat esiin. 
… Kärsinyt todella kipeistä kuukautisista ja vaikka en yleensä näistä asioista avaudu blogissa, niin nyt on ihan pakko. Toisen synnytyksen jälkeen kuukautiseni ovat muuttuneet ihan älyttömän kipeiksi. Tekisi mieli vain hautautua sängyn pohjalle kauratyynyt kanssa. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

4 kommenttia

 1. Essi - pinossa kirjoitti:

  Oi, parsa on niin hyvää ja helppo valmistaa! Mun suosikki on ihan vaan voissa paistetut parsat, päälle suolaa ja ehkä vähän sitruunaa. Ainoa "moka", jonka parsan kanssa voi tehdä, on kypsentää se ihan mössöksi 🙂

 2. Iina / MouMou kirjoitti:

  Niin kaunis tuo vastavalokuva! Ja hei, oli kiva pitkästä aikaa törmätä. 🙂

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Aloin juuri katsoa, että kuva näyttää siltä, kuin Little E pitäisi aurinkoa kädessään tuossa kuvassa. 😀 Oli kyllä tosi kiva törmätä.

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos vinkistä. Ehkä tässä täytyy vain uskaltautua kokeilemaan ja katsoa onko parsa oma juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.