Hae
Big mamas home

Kirje vauvalle

Tässä on kirje meidän vauvalle:

 

Hei muru.

Kun kirjoitan tätä, niin sinä rummutat samaan aikaan pienillä jaloillasi kylkiluitani vasten. En voi olla miettimättä sitä, että todennäköisesti, pikku hiljaa, nämä alkavat olla meidän viimeisiä yhteisiä hetkiä tällä tavalla. Ei mene kauaa, niin sinä todennäköisesti tuhiset korvani juuressa vatsan ulkopuolella. Tänään minulla oli itseasiassa muutama supistus, jotka tuntuivat merkittävästi erillaisilta ja mietin, kuinkakohan kaukana se synnytys on.

Sinua odotetaan

Sinua odotetaan täällä kovasti. Olet varmasti kuullut jo meidän perheen ääniä sinne vatsaan. Sinulla on täällä kaksi upeaa isosiskoa, jotka odottavat sinua syntyväksi ehkä kaikkein eniten. He ovat jutelleet sinulle vatsan läpi ja silitelleet sinua, sekä tunnustelleet innoissaan liikkeitäsi. He kertovat siitä, mitä kaikkea haluavat opettaa sinulle, kunhan synnyt.

Siskoillasi on myös toinen koti, tämän meidän kodin lisäksi. Siellä he tulevat olemaan kesän jälkeen joka toinen viikko. Olet ehkä jo huomannut, että nytkin osana päivistä on huomattavasti hiljaisempaa, kuin silloin kun he ovat täällä meidän kanssamme. Sinä olet tervehtinyt heitä aina pienillä hulinoilla, kun olet kuullut heidän äänensä niiden hiljaisten päivien jälkeen. Olen sanonut, että sinäkin tiedät milloin he ovat kotona. Se on heidän mielestään hassua.

Siskojen lisäksi myös minä ja isäsi odotamme sinua. Olet isällesi ensimmäinen biologinen lapsi, joten häntä jännittää melkoisesti, miten arki kanssai lähtee sujumaan. Minä odotan ainoastaan innolla, sillä tiedän meidän selviävän perheenä mistä vain. Siskojesi kanssa olemme selvinneet vaikeammistakin tilanteista. Odotan, että saan sinut syliini ja pääsen suukottamaan sinua. Sen lisäksi odotan sitä, että pääsen seuraamaan kasvuasi. Olen todennut, että elämä teidän pienten ihmisten kanssa paranee vuosi vuodelta ja sitä taipaletta odotan ihan valtavasti myös sinun kanssasi. Siskojesi kanssa se on ollut elämäni parasta aikaa.

Sinulla ei ole muru kiire, vaikka alan olemaan aika malttamaton tapaamaan sinut. Ota oma aikasi. Me odotamme kyllä. Pian me nähdään!

Olet nyt jo valtavan rakas meille kaikille.

Terkuin,

Äiti

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Yhteiset baby shower -juhlat

Pari päivää yksin

Viikon parhaat: Lomalla

Viimeiset hetket kahdestaan

Kolmas raskaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *