Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 34/20

Viikon paras palvelu

On K-Ruoka kotiinkuljetuspalvelu. Nyt kun tytöt oli kipeinä, enkä viitsinyt kauppaan lähteä, niin tämä palvelu kyllä pelasti koko viikon. Tilasin useamman päivän ruuat samalla kertaa ja kaikki tuli ovelle asti kannettuna, eikä tarvinnut edes ottaa kontaktia lähettiin. Kaikki oli mitä piti, lapset sai pahvilaatikosta viihdykettä ja kotiinkuljetuksen hinta oli ihan kohtuullinen. Verrattuna esimerkiksi kilpailevan firman hintoihin, joissa tuli ostosten päälle monta kymppiä kuljetus- ja pakkausmaksuja. Aion kyllä jatkossakin käyttää tätä palvelua, enkä edes pelkästään silloin, kun ollaan kipeänä. Mä kylläkin nautin kaupassa käynnistä sen verran, että teen sitäkin varmasti jatkossa. Etten sanoisi, että ihan bueno palvelu.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 34/20

Viikon paras ostos

Musta paitamekko H&M:ltä. Alasen Pia kirjoitti uudessa blogissaan, yksi vaate, kolme asua-postauksen. Siinä tämä kyseinen yksi vaate oli nimenomaan paitamekko ja ajatus jäi siitä omaan päähäni. Pian paitamekko ei leopardikuoseineen ollut ehkä ihan tyyliäni, mutta postauksessa näkyi, kuinka näppärä vaate on kyseessä. Niinpä, kun H&M:n verkkokaupassa tuli vastaan kukkakuosinen paitamekko, joka on ihan tyyliäni, päätin tarttua tilaisuuteen. Ja voi vitsi, että pidän kyseisestä mekosta.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 34/20

Viikon paras kirppislöytö

Tämä on mun isommalle tytölle. Nimittäin Me&I:n kiva, malvan värinen collegemekko syksyyn. Kirjoitin Instagramiin postauksen siitä, miten meidän esikoinen rakastaa erilaisia mekkoja ja minä en enää edes yritä suostutella hänelle farkkuja jalkaan. Niinpä tämä paksumpi, toooodella hyväkuntoinen, mekko oli kyllä todellinen löytö.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 34/20

Viikon paras siivousvinkki

Kirjoitin aiemmin siitä, mitkä siivousvälineet minun pitäisi päivittää kotiin. Rikkalapio on edelleen hankkimatta, mutta hommasin #siivouscorner:issa suositeltuja biokuituliinoja. Ja ne ovat ihan parhaita. Ekologisia, mutta pääsin silti eroon kamalasta käytetyn tiskirätin hajusta. Kun kaverina on vielä mikrokuituliina, niin ihan täydellistä. Ja te, jotka että vielä seuraa Annen #siivouscorneria, niin ottakaa se nyt ihmeessä seurantaan. Sieltä löytyy oikeasti parhaat siivousvinkit.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 34/20

Viikon paras sarja

Tämä, ostittain siksi koska katsotaan tätä hellun kanssa yhdessä. On ihanaa, että meillä on jo yhteinen sarja, jota katsotaan. Ja suurimmalta osin siksi, koska tämä on oikeasti ihan hyvä. Kyseessä on siis Tuntemattoman sotilaan viisi osainen sarjaversio. Siitä huolimatta, että elokuvasta on tehty viisituntinen sarja, eivät jaksot vaikuta minusta yhtään pitkäveteisiltä. Suosittelen katsomaan myös tämän.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 34/20

Viikon paras kotiin liittyvä asia

Näitä on kaksi, me saatiin vessaan uusi lukko (on ollut rikki varmaan kolme vuotta) ja uusi jääkaappi. Meidän jääkaappi alkoi siis valuttelemaan lattialle lätäkköä, joten soitin huoltomiehelle ja loppu on historiaa. Vanha kaappi myös ujelsi epäilyttävästi, joten vaihdon paikka oli ihan ajankohtainen. Nyt meillä kuulee omat ajatuksensakin, kun jääkaappi ei kummittele. Ja tarkennetaanko nyt, että ei se ulina ihan jatkuvaa ollut. Sen verran kuitenkin, että sekin herätti huolta. Päivitetty versio vaikuttaa oikeasti kätevämmältä ja toimivammalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.