Hae
Big mamas home

Viikon parhaat: Siivous edition

Kun koti oli koko kesän retuperällä, olen käyttänyt koko lapsivapaan viikkoni käytännössä siivoamiseen. Potkua suursiivoukselle auttoi parit uudet välineet ja aineet, jotka tilasin Candle Light Storyn verkkokaupassa. Koska haluan vinkata tuotteista myös teille, niin kokosin kaiken viikon parhaisiin.

Candle Light Story siivoussuihke - Viikon parhaat - siivous - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras siivoussuihke on Candle Light Story Andalusian Lemon.  Minulla on ollut ennenkin sarjan siivoussuihkeita ja ne kaikki tuoksuvat aivan taivaallisilta. Tämä sitruunaversio taisi kyllä nousta ykkössuosikikseni. Tämä nimittäin tuoksuu ihan oikealle sitruunalle, eikä sellaiselle esanssisitruunalle, kuten monet muut vastaavat tuotteet. Ja hyvä tuoksu on vaan plussaa.

Sini pikasiivousliinat - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon parhaat rätit jo vuoden verran. Nimittäin Sinin pikasiivousliinoista on tullut ihan vakio varuste meidän siivouskaapissa. Siis rakastan. Tuntuvat huomattavasti hygienisemmiltä, kuin mitään muut siivousliinat ja nämä voi kierrättää biojätteessä. Meillä nämä ovat perus tiskirättejä, mutta käyvät ihan kaikenlaiseen siivoamiseen pitkin kotia. En käsitä, miten me ollaan aiemmin pärjätty ilman näitä.

Kookoskuidusta valmistettu pesusieni - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras pesusieni on tämä kookoskuiduista valmistettu sieni. Selkää en lähtisi tällä pesemään, sillä on tämä sen verran karkea. Mutta kaikki keittiön pinnat olen pessyt tällä. Tämä ja siivoussaippua, niin rasvatahrat saivat keittiössä sellaista kyytiä, että meinasin ihan herkistyä. Tilasin näitä kerralla kaksi. Toinen keittiöön ja toinen muuhun siivoukseen. 

Candle Light Story siivoussaippuaraaste  - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon parhaat siivoussaippuat ovat myös Candle Light Storesta. En ole aiemmin kokeillut palasaippuaa siivoamisessa ja olin aivan myyty. Candle Light Storyn siivoussaippuat ovat sellaista kovaa saippuamassaa, mikä tekee siitä täyttä tavaraa. Suomeksi, kyseinen saippuapala ei näytä kuluvan millään. Olen pessyt tällä kyseisellä palalla jo koko keittiön ja se näyttää edelleen pakasta tulleelta. Siivoussaippuaraastetta olen taas lisännyt ruokalusikallisen lattianpesuveteen ja puhdasta tuli. Suosittelen.

-Jenni

 

Lue myös

Puhtaat valkeat verhot

Sisustusprojekteja

Täytettävät teepussit

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.