Hae
Big mamas home

Lempi housut juuri nyt

Heippa! Täällä on vietetty syyslomaa lasten kanssa. Ollaan tehty vaikka ja mitä koko perheen voimin. Vauvakin on kulkenut menossa mukana pääasiassa tyytyväisenä. Ollaan oltu Heurekassa, Lasten museossa ja halloween puistossa, eikä vauva ole saanut yksiäkään hepuleita. Hän on yleensä tuijotellut ympäristöä silmät suurina. Julki-imettäminen ei minua enää ujostuta yhtään. En mene minnekään piiloon imettämään, vaan etsin yleensä vain lähimmän penkin ja ruokin lapseni. Ollaan pärjätty siis hyvin tällä meidän kokoonpanolla. Mistä olen äärimmäisen onnellinen.

 

Neule / H&M

Housut / H&M

Hattu / Second hand

Laukku / New Look

Kengät  / Adidas second hand

Korvakorut / Maanantaimalli second hand

 

Minulla on tällä hetkellä tilanne, että kirjoitettavaa on enemmän, kuin aikaa. Tämän vuoksi välillä se kirjoittamisen aloittaminenkin tuntuu ihan äärimmäisen vaikealta, kun päässä on suurinpiirtein miljoona ajatusta, joista yritän kaikista napata kiinni. Vauva on edelleen paljon kiinni minussa. Isän seura kelpaa koko ajan paremmin, mutta minä olen hänelle se ykkönen. Hieman huvittaa miten erilaisia sisarukset voivat keskenään olla. Isompia lapsia ei vauvana juuri kiinnostanut kuka heitä hoitaa tai pitää sylissä. He olivat tyytyväisiä kenen sylissä vain, mutta tämä kolmonen on hyvin valikoiva tyyppi.

Sitten aiheeseen, joka vilkkui otsikossakin. Eli näihin lempi housuihini. Ostin nämä aika pian raskauden jälkeen. Kaipasin joustavia housuja, jotka ovat kuitenkin samaan aikaan sopivan paksut ja napakat. Näissä housuissa yhdistyivät kaikki vaatimukset. Housut ovat legginssimäiset, mutta kangas on kuitenkin aika paksua. Eli ei tarvitse pelätä, että peppu vilkkuisi vähän turhan ohuen kankaan läpi.

Korvakorut on meikäläisen lempi kirppikseltä, eli Katrin kätköistä. Katri onnistuu myymään meille vähän väliä jotain. Nyt odottelen lasi/muki toimitusta tulevaksi. 😀 Mulla on Katrille myös oma AV-lista. 

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

Rennosti kaupungilla

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Vihdoin sini-valkoinen kauluspaita

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *