Hae
Big mamas home

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

Yksi vaatekaappini helmistä ja kruununjalokivistä on paljettimekko, jonka ostin kesällä. Se on ehdottomasti suosikki juhlavaatteeni, sillä asustamalla se taipuu niin moneen tilanteeseen. Se on ollut päällä niin lapsen synttäreillä, kuin keikallakin ja nyt se taipuu täydellisesti myös pikkujoulurientoihin.

Malliltaan tämä on minulle ihan täydellinen. Lyhyemmissä mekoissa jalkani, jotka ovat parhaita puoliani, tulevat paremmin esiin. Ja omasta mielestäni glitterkorkkarit eivät ole muuten yhtään liikaa paljettimekon kanssa. Tähän kauteen säihke sopii.

Kirjoitin juuri hetki sitten siitä, että en ole kummoinen kaulakorujen käyttäjä. Rannekoruja käytän, mutta aina kun muistan. Korvakoruja en sen sijaan koskaan unohda. Näissä kuvissa minulla on Maanantaimallin Vaut, jotka on tehty vanerista ja helmista. Minusta nämä sopivat pikkujouluun ihan täydellisesti, mutta samaten myös kevään ja kesän juhliin. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni näitä tulevaisuudessa esimerkiksi kolmosen ristiäisissä.

Yksi tämän kauden tärkeimmistä asusteista on tuo joulunpunainen hiuspanta. Olen saanut pannan muutama vuosi sitten Gauharilta ja se on edelleen yksi lempipantojani. Gauharin pannat ovat ihan parhaita, sillä ne eivät purista tai paina päätä, kuten monet muut pannat. Nämä ovat sellaisia, että minä pystyn pitämään niitä monta tuntia päivässä, ilman päänsärkyä.

Tässä oli tämän päivän luukku. Minun mielestäni jokaiseen vaatekaappiin mahtuu ehdottomasti yksi paljettimekko. Tietenkin, jos se vain yhtään on omaa tyyliä. Tähän aikaan vuodesta sellaisen löytäminen on myös todella helppoa.

Mikä on sinun joulukauden the vaate?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

11. luukku: Jouluinen kinuskijuustokakku

10. luukku: Miten meillä puhutaan joulupukista

9. luukku: Joululahjaideoita aikuisille

8. luukku: Meidän joulunajan perinteet

7. luukku: Glögisiirappi – Helppo tapa tehdä glögi itse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *