Hae
Big mamas home

Tallinnan reissun asut ja mitä pakkasin mukaan

Nyt esittelen teille Tallinnan asut, jotka poikaystävä ystävällisesti minusta nappasi reissullamme ja kerron, mitä pakkasin reissulle mukaan. Selasin itse pakkauslistoja ennen reissua miettiessäni mitä kaikkea tarvitsisin mukaan. Yritin mennä mahdollisimman minimillä, mutta niinhän siinä kävi, että tässäkin listassa oli ylimääräistä. Ja kun verrataan siihen, mitä poikaystäväni pakkasi, minua voisi melkein syyttää liioittelusta.

Kerron lopussa vielä, mikä oli turhaa ja mikä ei. 🙂

Ensimmäisen päivän asu:

Mitä pakkasin mukaan - BMH - Big mamas home by Jenni Tallinnan reissun asut - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä oli minun niin sanottu matkustus ja kiertelyasu. Jalassa oli lenkkarit, jotta jaksoin kävellä mahdollisimman paljon. Lisäksi farkut veivät eniten tilaa, joten laitoin ne jalkaan. Paita puolestaan olisi rypistynyt laukussa, joten siksi puin sen päälle. Asuna tämä oli kyllä todella kiva ja sopi hyvin nimenomaan kaikkeen kiertelyyn. Se oli siisti, mutta siinä oli helppo liikkua. New Lookin laukun valitsin siksi, että sinne mahtui mukaan myös kamera.

Dinnerin asu:

Mitä pakkasin mukaan - BMH - Big mamas home by Jenni Mitä pakkasin mukaan - BMH - Big mamas home by Jenni

Halusin pakata mukaan edes yhden hameen ja ajattelin, että voisin pukea sen nimenomaan iltaruualle. (Ravintolavinkit muuten myös tulossa!) Illalla sateen jälkeen tarvittiin myös farkkutakkia. Arvoin kotona farkku- ja nahkatakin välillä ja päädyin lopulta tähän. Se oli ihan riittävä tähän reissuun. Meidän dinneripaikka oli niin rento, että tällainen t-paita ja hame yhdistelmä sopi sinne todella hyvin.

Toisen päivän asu:

Tallinnan reissun asut - BMH - Big mamas home by Jenni Tallinnan reissun asut - BMH - Big mamas home by Jenni

Toisena päivänä oli lisää kiertelyä. Ilma oli paljon lämpimämpi, joten t-paita ja farkut yhdistelmä toimi. Tykkään aivan valtavasti tästä H&M:n t-paidasta jonka tuunasin. Se on ollut viime aikoina tauotta päällä.

Kiitokset poikaystävälle, joka oli riittävän kärsivällinen ottamaan kaikki kuvani. <3

 

Mitä pakkasin mukaan?

Vaatteet:
 • Kiiltävä kauluspaita
 • Puuvillakauluspaita
 • Farkkutakki
 • Farkut
 • Hame
 • Pitsitoppi
 • T-paita
 • Legginssit
 • Sukat ja alusvaatteet
 • Lenkkarit
 • Avokkaat
 • 2x laukku
Muut:
 • 2x luomiväripaletti
 • Poskipuna paletti
 • Contourpaletti
 • Siveltimet
 • Perusmeikit (meikkivoide, puuteri, ripsiväri yms.)
 • 2x korvakorut
 • Kamera
 • Kameran laturi
 • Harja
 • Päivittäiskosmetiikka (meikinpoisto, misellinvesi, kasvovoide yms.)

Tämä kaikki mahtui aika kivasti viikonloppulaukkuun. Käyttämättä jäi pitsitoppi, legginssit ja toinen laukku. Puuvillaisessa kauluspaidassa tuli hengattua hotellilla illalla ja aamulla, joten siksi se ei näyt näissä kuvissa, mutta käytössä se oli. Toinen laukku oli sen verran pieni, että siihen ei olisi mahtunut kamera mukaan, joten siksi se jäi käyttämättä. Meikit olin karsinut minimiin ja kaikki välttämätön oli mukana, joten kaikki tuli käyttöön. Paitsi lasten kynsilakat, jotka olivat jotenkin päätyneet minun meikkipussiini. 😀 Omaa kännykän laturia minulla ei ollut, koska poikaystävälläni on pikalaturi, jota me molemmat käytimme.

Vielä vähemmälläkin olisi varmasti pärjännyt, mutta itse koin, että minulla oli itselleni sopivasti tavaraa mukana.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Postikortteja Tallinnasta

Sinkkuäitien kesäviikonloppu

Nyt se on varmaa!

Hilltop Forest – Pieni paratiisi keskellä metsää

Viikonloppu kuvina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.