Hae
Big mamas home

Asukuvien kulissien takana video

Asukuvien kulissien takana

Jatkan täällä uraani vierailevana vlogitähtenä. Olen nyt vilahtanut muutamalla Katri Konderlan tekemällä videolla ja nyt Katri julkaisi uuden videon.

Katri kuvasi meidän viime kuvausreissulta vlogin. Videolla saa vähän käsitystä siitä, millaista säätöä asukuvien ottaminen välillä on. Siihen liittyy valmistautumista, asujen valitsemista ja vaatteidenvaihtoa autossa, sekä hyvien kuvauspaikkojen etsimistä. Unohtamatta tietenkään teknisiä ongelmia, joita meillä oli tälläkin kertaa. Paljon myös liikutaan kuvauspaikkoja etsiessä valon mukaan, koska valo vaikuttaa paljon myös kuvien laatuun.

Ja välillä kuvaukset vaativat melkoista ennakkosuunnittelua. Ensi viikolla meillä molemmilla on ensi viikonloppuna vähän tiukkaa ajasta, joten olemme suunnitelleet tiukan aikataulun kuvauksille ja yritämme olla mahdollisimman tehokkaita.

Joten nyt, jos yhtään kiinnostaa meidän kuvauspuuhat, niin kehotan katsomaan Katrin hieno video. Löydät sen esimerkiksi täältä. Joten ottakaa popparit esiin ja nauttikaa videosta.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaikuttajamedian intensiiviryhmä

Blogivuosi 2020

Vuoden 2020 luetuimmat

Big mamas home X Vaikuttajamedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.