Hae
Big mamas home

Yksi mekko, neljä tapaa

Löysin alennusmyynnistä aivan ihanan pellavasekoite mekon reilulla kympillä ja haaveilin jo kesäpäivistä tämä päällä. Tämän kaveriksi käytettynä löytämäni sandaalit. Kun sain mekon käsiini, totesin sen olevan niin kiva, että on suorastaan sääli kun kesään on niin pitkä aika. Niinpä aloin miettiä miten mekko stailattaisiin näihin viileämpiin iltoihin sopivammaksi.

Pidän muutenkin monikäyttöisistä vaatteista ja vaatekaapista, jossa kaikki sopii yhteen kaiken kanssa. Ja ilokseni koen onnistuneeni sellaisen rakentamisessa. Tämä mekko on myös monikäyttöinen ja sopii yhteen monen vaatteeni kanssa. Nyt stailasin neljä, hyvin yksinkertaista asua. Halusin koota stailaukseni myös tänne blogin puolelle, joten tässä nämä asut nyt ovat:

Yksi mekko neljällä tavalla - Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Mekko ja neuleliivi

Ensimmäiseksi otin mekon kaveriksi viime syksyn isoimman trendin, eli neuleliivin. Tämä on todella helppo tapa antaa vaatteelle lisää käyttökuukausia vuoteen ja suosittelen jokaiselle vaatekaappiin yhtä neuleliiviä.

Yksi mekko neljällä tavalla - Neule - BMH - Big mamas home by JEnni

2. Mekko ja neulepusero

Seuraavaksi se perinteisin ja ehkä loogisin stailaus. Eli neulepusero mekon kanssa. Arastelin aiemmin pukea neuleita pitkähihaisen mekon kanssa, mutta ihan turhaan. Tämä toimii hyvin. Tähän lookkiin lyhensin myös paitaa hieman ponnarilla, jolloin paita loppuu vyötärön kohdalla ja tyyli näyttää vähän huolitellummalta.

Pellavamekko - Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni

3. Mekko ja kietaisumallinen neuleliivi

Löysin tämän kietaisumallisen neuleliivin H&M:n äitiysvaatteiden puolelta. Pidän siitä todella paljon. Vaikka se on värinsä puolesta todella neutraali, pidän sen mallin jujusta. Tämä on kiva lisä perinteisemmän neuleliivin rinnalle ja toimii mekon kanssa todella hyvin.

Pellavamekko - Neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni

4. Mekko ja neuletakki

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, mekko neuletakin kaverina. Toimii näinkin. Neutraalit neuleet rahoittavat kivasti kokonaisilmettä. Pidän tämän neuletakin laatikkomaisesta mallista. Se on myös todella lämmin päällä.

 

Stailaukseni eivät ole ehkä mitenkään erikoisia tai uraa uurtavia. Pukeutumiseni on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista ja klassista, vaikka siitä löytyykin boheemi vivahde. Kokeilen hyvin vähän mitään erikoista ja luotan pitkälti klassikoihin. Se näkyy myös näissä stailauksissa. Yksinkertaista ja klasista.

Kuvasin tästä stailauksesta myös reelsin Instagramiin (@bmhjenni) ja ainakin seuraajani siellä innostuivat myös tästä mekosta.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vaaleanpunaiset Överit ja kukkamekko fiilistelyä

Paljon kysytty kukkamekko

Neuleliivi ja kukkamekko

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *