Hae
Big mamas home

Me muutetaan

*Havi’s;n tuotteet saatu

”Isompi asunto on ollut puheissa jo kun aloin odottaa ensimmäistä lasta. Kuopuksen ilmoitettua tulostaan yritettiin taas etsiä, mutta sitten päädyttiin keskittymään raskauteen ja vauvaan. No, lopulta tuli ero.”

Kuten kerroin, meidän viime viikko oli todella tapahtumarikas. Murtunut käsi ja koronakaranteeni eivät olleet ainoita isoja asioita viime viikolla. Nimittäin, ambulanssissa, matkalla sairaalaan, otin puhelimen ilmoittaakseni lasten isälle mitä on tapahtunut. Kännykkä ilmoitti saapuneesta viestistä. Siinä kerrottiin, että meille tarjotaan isompaa asuntoa. En ollut uskoa silmiäni. Me muutetaan! Me ihan oikeasti muutetaan! Sanoin täälläkin, että olin ehtinyt jo luovuttaa sen isomman asunnon suhteen ja keskityn mieluummin toistaiseksi tähän kotiin. Nyt vuokrasopimus on jo allekirjoitettu ja tämä koti irtisanottu. Muuttopäivä on jo tiedossa.

LUE MYÖS: Vauvan ensimmäisien kuukausien nukkumisjärjestely


Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi kotiTätä on vaikea uskoa vieläkään, sillä isompi asunto on ollut puheissa jo kun aloin odottaa ensimmäistä lasta. Kuopuksen ilmoitettua tulostaan yritettiin taas etsiä, mutta sitten päädyttiin keskittymään raskauteen ja vauvaan. No, lopulta tuli ero. Tarkoitan tällä vain sitä, että tämä asunnon etsintä on ollut pitkä prosessi. Koska nykyinen koti on ollut viihtyisä, hyvällä paikalla ja olemme viihtyneet siinä, varsinaista kiirettä pois muutolle ei ole ollut. Vähän ahdastahan täällä on, mutta ihmiset elävät ahtaamminkin. Lopulta tilanpuute on ollut vain järjestelykysymys. Ja onhan tämä koti myös todella rakas. Olen asunut tässä kymmenen vuotta, mikä on aika pitkä aika yhdessä kaksiossa. Tämä on myös se koti, jossa olen lopulta kasvanut aikuisuuteen, minusta on tullut äiti ja olen myös kokenut myös tähän astisen elämäni isoimman ihmissuhteen päättymisen.

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

LUE MYÖS: Tiiviisti kaksiossa kahden lapsen kanssa 

Kolme huonetta ja keittiö

Muutamme tyttöjeni kanssa nyt asuntoon, jossa on kolme huonetta ja erillinen keittiö. Tytöt saavat viimein oman huoneen, jota he odottavat kovasti. Asunnon pohjaratkaisu on ihan järkevä. Erillinen keittiö ei ole unelmani, mutta en valita. Siinäkin on varmasti puolensa ja mietin jo sen sisustamista. Kyseessä on kaupungin vuokra-asunto, joten en odota mitään luksuslukaalia. Toivon kuitenkin, että asunnon saa freesattua kivaksi vähällä vaivalla. Minulla onneksi pysyy kädessä pensseli, tela ja muutama muu työkalu. Ja on minulla myös ystävä, joka osaa auttaa. Mietin tässä tulisiko minusta vielä diy-ihminen tämän muuton myötä. Joka tapauksessa, olen tehnyt tästäkin asunnosta ihan kivan vuosien varrella, joten enköhän minä myös saa yhden kolmion käsiteltyä. Yksi paras ystävä on suostuteltu viinipalkalla apuvoimiksi.

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

Big mamas home by Jenni S. Me muutetaan - uusi koti

Sisustusmopo on muuten karannut käsistä täysin. Tallennan ideoita Pinterestiin, puhelimen kuvankaappauksiin, Ikean suosikkeihin ja muualle. Jos Google on ollut taas alhaalla, se olen vain minä. Kerron teille suunnitelmista aikanaan. Tiedän jo nyt, että taloustilanne ei salli kaiken laittamista yhdellä kertaa valmiiksi, vaan kuten tässäkin kodissa, teen asioita pikkuhiljaa, yksi objekti kerrallaan. Toki, kodinhankinnat ovat todennäköisesti jonkin aikaa hankintalistan kärjessä.

Mutta niin ihanaa, meillä on tiedossa uusi, tilavampi koti. Rakastan tätä. Nyt vaan pitää selvitä tästä karanteenista, jotta pääsemme kunnolla muuttohommiin.

 

LUE MYÖS:
Ahdistaako ilmastonmuutos? Kyllä ahdistaa!
Kun taapero muuttoilmoituksen jätti
Asunto asiaa

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Saitteko hekan asunnon läheltä nykyistä kotianne/hoitopaikkaa,vai pitääkö tyttöjen vaihtaa päiväkotia?Ja hei,onnea!
    Itse vuoden olen odottanut pienempää kotia hekalta,kun asun yksin kolmiossa aikuisten lasten muutettua pois,mutta mitään ei ole tarjottu:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.