Hae
Big mamas home

Kuukauden suosikit x 3

*Postauksessa saatuja tuotteita

Minulla on nyt ollut pari sellaista suosikkivaatetta, mihin pukeudun ihan koko ajan, sekä yksi lempimekkituote. Tiedättekö, kun jotkut vaatteet ovat vain niin kivoja, että niitä ei malta riisua? Ajattelin esitellä ne nyt myös teille kuukauden suosikit muodossa.

Kunhan tässä vähän vielä kotiudutaan, aion kirjoittaa teille uudesta kodista ja sisustussuunnitelmistani. Mutta sen voin sanoa, että tämä koti on ihana.

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden suosikit x 3

Pitsitoppi – H&M

Tämä on ollut itseasiassa lempitoppini siitä lähtien, kun sen ostin. Olen käytännössä asunut tässä silloin, kun se ei ole pyykissä. Se on päällä kivan väljä ja sopii monen vaatteen alle. Hengailen tässä mielelläni myös kotona. Tämä on ollut myös laadukas vaate. Se on pysynyt hyvänä pesusta toiseen, eikä pitsi ole esimerkiksi nyppyyntynyt ollenkaan.

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden suosikit x 3

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden suosikit x 3

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden suosikit x 3

Neule – H&M

Tämä neule on ihana, iso ja pörheä. Se on myös todella lämmin. Vakioasuni viime kuukaudet ovat olleet tämä neule, edellä mainittu pitsitoppi, sekä siniset farkut. Tämä yhdistelmä vaan toimii. Tyylini on näin syksyisin siinä mielessä tylsä, että pukeudun herkästi aina saman tyylisesti, eli neuleeseen, toppiin ja farkkuihin. Värit vain saattavat vaihdella.

Big mamas home by Jenni S. Kuukauden suosikit x 3

Huulikiito Essence

*saatu

Tätä huulikiiltoa olen sipaissut huuliini todella usein tänä syksynä. Se on Essencen Shine shine shine wet loo lipgloss sävyssä 23 no. – Brainer. Minulla on saman sarjan huulikiiltoja pari muutakin, mutta tämä valikoituu kaikkein useimmiten. Pidän huulikiiltojen rauhallisesta ilmeestä meikissä, sekä niiden helppoudesta. Käytänkin enemmän kiiltoja, kuin punia, vaikka niitäkin minulta löytyy.

– Jenni

Yksi kommentti

  1. ulrika50v kirjoitti:

    Toi neulepuserosta on kiva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.