Hae
Big mamas home

Pikkujouluista keuhkokuppa

Hei taas, muutaman päivän tauon jälkeen. Postaustahti pääsi kärsimään, kun vietimme Erikan kanssa viikonloppuna Terapian tarpeessa-podin pikkujouluja. Eilen puolestaan tulin kipeäksi. Aamulla olo oli vain vähän vetämätön ja ajattelin ottaa päivällä ennen työvuoroa tirsat sen sijaan, että olisin kirjoittanut. Päiväunista huolimatta, en illalla oikein pysynyt enää tolpillani. Oireet eivät kuitenkaan ole täysin, kuin perus flunssassa ja elleivät ne muutu flunssan suuntaan, minulta pitää mahdollisesti ottaa keuhkokuvat. 
Sen kerran, kun minulta karkaa pikkujoulumopo vähän lapsesta, niin jo minä saan jonkun keuhkokupan. 
Big mamas home by Jenni S. Pikkujouluista keuhkokuppaan

Big mamas home by Jenni S. Pikkujouluista keuhkokuppaan
Mutta voi vitsit, että meillä oli hauskaa Erikan kanssa. Olen todella varovainen alkoholin käyttäjä ja vierastan humalatilaa. Mutta joskus se minullakin lipsahtaa humalan puolelle. Sen verran harvoin kuitenkin, että me näimme Erikan kanssa toisemme ensimmäistä kertaa humalassa. Ihan todella ensimmäistä kertaa, vaikka olemme tunteneet toisemme melkein kymmenen vuotta. Totesimme iloisina, että me emme todellakaan ole toisillemme niitä ihmisiä, joille soitetaan vain silloin kun kaljahammasta kolottaa. Puhun taas kaljasta, vaikka en voi sietää edes sen hajua. 
Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että minulla on Erikan kaltainen ystävä. 
Big mamas home by Jenni S. Pikkujouluista keuhkokuppaan

Big mamas home by Jenni S. Pikkujouluista keuhkokuppaan
Nukuttuani useammat päiväunet ja olon kohennuttua edes vähän olen hieman suunnitellut tämän joulukuun postauksia. Meidän tilanne on ottanut monta askelta parempaan suuntaan ja näin ollen myös uupumukseni on helpottanut. Näin ollen minulla on riittänyt ihan eri tavalla energiaa näille somejutuillekin. Eniten tätä on helpottanut se, että olen antanut itselleni luvan relata kun siltä on tuntunut. 
Joten, jatkan tässä hetken aikaa kirjoittamista, ennen kuin painun nukkumaan ja toivon ettei yskä valvota minua tänä yönä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.