Hae
Big mamas home

Tuleva kesä – Mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu

Kesä on aivan kulman takana ja tänä vuonna meillä on ihan kunnon suunnitelmia kesäksi. Mistä olen tietysti innoissani. Ennen kesä oli vain jatkoa arjelle, sillä erolla, että oli lämmin. Viime kesä oli uupumisestani huolimatta ehkä paras kesä ikinä. Orastavasta burnoutista huolimatta, olin äärettömän onnellinen. Kesään liittyi vaikka mitä kivaa ja ihanaa lasten ja ystävien kanssa. Odotan tästä kesästä vähintään samanlaista. Toki ilman sitä orastavaa burnouttia. Plus tietysti mun ihana poikaystävä. ♥

Kirjoitan nyt niistä muutamista suunnitelmista, joita meillä on tälle kesälle.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni

Opiskelu

Nyt se on virallista. Mulle on merkitty opiskeluaikaa koko kesälle. Kesäkuussa saan vielä lähiopetusta. Ruotsin kurssi on itseasiassa sovittu ja lyöty kalenteriin. Heinäkuulle katsotaan tukihenkilön kanssa, mitkä kurssit on helppo suorittaa etänä itsenäisesti, kun suurin osa opettajista lomailee. Tämä on tuntunut hyvältä päätökseltä. Ei tarvitse stressata töistä ja koulusta, kun voin keskittyä tasan tarkkaan opintoihin.

 

Sinkkuäitien hotelliloma

Lanseerattiin sinkkuäitien hotelliloma konsepti viime tammikuussa, kun lomailtiin ystäväni Heidin kanssa talvisessa Porvoossa. Seuraavaksi on vuorossa kesäinen Helsinki ja aivan uunituore Hotelli Mestari. Kyseessä on siis niin uunituore hotelli, että meidän varausta on siirretty muistaakseni kahdesti, koska paikka ei ole vielä ehtinyt valmistua. Toivon mukaan kesäkuussa onnistaa ja päästään nauttimaan yhteisestä laatuajasta.

Mietittiin jo konseptin nimen muuttamista lähiöäideiksi, mutta todettiin että yhä edelleen sinkkuäidit on kuvaavin nimitys. Minulla on tekstikin siitä, miksi identifioidun edelleen sinkkuäidiksi, vaikka olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä viisi kuukautta.

Ani's Cafe - BMH - Big mamas home by Jenni Ani's Cafe Porvoo - BMH - Big mamas home by Jenni

Tallinnan matka

Heidin ansioista innostuttiin suunnittelemaan poikaystävän kanssa Tallinnan reissua kesälle. Minä innostuin makeasta konttihotellista, jonka nimen joudun tarkistamaan Heidiltä ja poikaystävälläni on omia mielenkiinnonkohteita. Halutaan mahduttaa kesään myös yksi  yhteinen miniloma ihan kahdestaan. Saadaan samalla myös harjoiteltua sitä, miltä tuntuu olla yhdessä lomalla.

 

Poikaystävän ja minun syntymäpäivät

Ollaan kumpikin synnytty kesällä ja meidän syntymäpäivät on tasan kuukauden välein. Minä olen ihminen, joka rakastaa syntymäpäiviä ja mietin, josko tänä vuonna saisin viettää niitä ihan kunnolla. Haaveilen siitä, jos saisin pidettyä ystävilleni samppikset. Eli samppanja-aamiainen, joka jatkuisi aina iltaan asti.

Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni

Reissu Lahteen

Saatiin poikaystävän myötä ystäväperhe Lahdesta, joten suunnitelmissa olisi ainakin yönyli reissu Lahteen. Siellä pitäisi tsekata ainakin joku iso leikkipuisto, joka on ilmeisesti yhdenlainen nähtävyys siellä päin. Sen enempää reissua ei ole vielä suunniteltu, mutta päivät on ainakin lyöty alustavasti lukkoon. Minun lapseni ovat aivan innoissaan, kun pääsevät touhuamaan vauvan kanssa.

 

Päiväretki Porvooseen

Tätä minä suunnittelen itse, sillä Porvoo on itselleni aivan äärimmäisen rakas paikka. Toivon, että saisin poikaystäväni houkuteltua kanssani reissulle Porvooseen. Vanhassa kaupungissa on ainakin Ani’s cafe, jossa on joka kerta pakko käydä. Sen lisäksi haluaisin kyllä ehdottomasti käydä eräällä näköalapaikalla taas. Muistan kyseisen paikan nuoruudestani ja minulla on sieltä lämpöisiä muistoja.

Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kesähäät

Olen maininnutkin, että me ollaan saatu poikaystävän kanssa kutsu häihin. Mistä minä olen luvattoman innoissani. Omassa ystäväpiirissäni ei ole menty naimisiin. Erottu sitäkin enemmän. Ja olen päässyt viimeksi häihin ollessani yhdeksäntoistavuotias. Tästä syystä olen näistä häistä enemmän, kuin innoissani. Vielä pitäisi etsiä itselle häämekko, sekä kengät. Kenkien etsinnässä hyödynnän varmasti Zadaata. Mekonkin kanssa voin kokeilla, mutta pluskoon vaatteita on edelleen hieman haastavaa löytää käytettyinä.

 

Uusperhereissu

Ollaan suunniteltu myös retkeä uusperheenä. Tarkoitus olisi käydä eräällä pienellä eläintarhalla ainakin rapsuttelemassa pesukarhua. Olen pahoillani, että en muista juuri nyt paikan nimeä, mutta tulen varmasti kirjoittaamaan siitä postauksen tänä kesänä.

Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni Porvoo - Vanha kaupunki - Päiväretki Porvooseen - BMH - Big mamas home by Jenni

Näiden lisäksi tarkoitus on nauttia kesästä myös monin muinkin tavoin. Syödä jäätelöä, käydä uimassa, käydä sushilla rantakalliolla ja vaikka mitä muuta kivaa. Odotan tulevaa kesää kovasti.

Kuvituksena kuvia viime kesän Porvoon päiväretkeltä. Fiilistelin näitä kuvia tänään ja muistelin mennyttä kesää.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kesätyöt on loppu

Kesän viimeinen veneretki

Ajatuksia retkeilystä

Døck – Viiniä ja bao buneja pelastusveneessä

Kesä ja ihanin kesämekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *