Hae
Big mamas home

Poncho osana kevätasua

Huh huh. Mikä viikko tässä on ollut. Olen yrittänyt tehdä nyt aktiivisesti sometöitä, jotta voisin pitää kesällä kunnon loman. Olin koko viime kesän töissä ja se oli viimeinen niitti sille, että jäin lopulta sairaslomalle burnoutin vuoksi. Alan ymmärtää, miten tästä oikeasti riittää joillekin kokopäivä työtä. Kyllähän tässä riittää oikeasti tekemistä ja paljon myös sellaista työtä, mikä ei johda mihinkään.

Sen lisäksi kuopuksellani on meneillään sellainen vaihe, että hän ei haluaisi ollenkaan päiväkotiin, koska äitiä tulee ikävä. Kun kerroin tästä Instagramissa (@bmhjenni) sain teiltä lukuisia viestejä, että monessa kodissa on sama tilanne. Esikoisen kanssa ei koskaan ollut tätä, joten olen aivan uuden äärellä tässä asiassa. Tämän hetken ratkaisukokeilu on antaa lapselle päiväkotiin mukaan kuva minusta ja toivoa, että se helpottaisi hieman ikävää.

Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni

Poncho

Minua seuraavat tietävätkin jo, että kaiken maailman liehuvat ja hulmuavat asiat kuuluvat osaksi tyyliäni. Kesällä varsinkin. Mutta nyt löysin tällaisen ihanan ponchon piristämään myös viileämpien ilmojen pukeutumista. Poncho on kyllä ehtinyt olla myös mukanani torkkupeittona elokuvissa. Uskokaa tai älkää.

Tämä poncho on edestä avoin, mistä pidän ihan valtavasti. Tämä ei itseasiassa edes ollut mikään heräteostos, vaan olen etsinyt tämän tyyppistä ponchoa jo useamman vuoden ajan. Olen iloinen, nyt kun viimein löysin sen.

Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaikka kovasti haluaisinkin, niin neuleista en ole vielä raaskinut luopua. Mutta neuleen kaverina menee jo kevyemmät takit, mikä on ihanaa. Odotan kovasti jo toppikelejä, mutta samalla tiedän, että kesällä on taas ikävä mun neulevarastoa. Rakastan edelleen tätä mun vakio nahkapöksyt plus neule yhdistelmää. Se on niin toimiva tilanteeseen, kuin tilanteeseen.  Poncho tuo asuun kivan boheemin lisän.

MAMA korut korvakoru - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni MAMA koru korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat tämän hetken suosikit. MAMA korun samples salesta bongatut vanerikorut. Tykkään näistä todella paljon. Kriisi meinasi iskeä, kun nämä unohtuivat kerran poikaystävän luokse. Onneksi sain haettua ne lopulta hänen työpaikaltaan.

Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Poncho osana kevättyyliä - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Poncho – H&M

Neule H&M

Keinonahkahousut – H&M

Laukku – NEW LOOK

Kengät – NEW LOOK

Aurinkolasit – LINDEX

Korvakorut – MAMA KORU

 

Mä alan katsomaan nyt A star is born. Itken jo valmiiksi.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle

”Kyllä mä pärjään” eli kun en halunnut sanoa tarvitsevani apua

Mitä kuuluu kuukautisille koronan jälkeen

Asukuvaukset

Kaksi vuotta sinkkuna ja nyt seurustelen

2 kommenttia

  1. Annika kirjoitti:

    Kiva asu! Tuosta muistui mieleen että itsellä on samantyyppinen poncho, pitäisikin kaivaa se esille:)

  2. PUH kirjoitti:

    Hei Jenni!
    Sun jutut on mukavasti kirjoitettuja, mutta,mutta… usein laitat ärsyttävän paljon samankaltaisia kuvia… tässäkin postauksessa parikymmentä kuvaa samasta aiheesta – sinusta… vähempikin riittäisi ja tekstit saisi ansaitsemansa huomion… aurinkoitsa kevättä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *