Hae
Big mamas home

Ristiäiset lähestyy

Postauksessa mainitaan saatu palvelu*

 

Heipä hei. Täällä huhkitaan tällä hetkellä kovasti pienen kullan ensimmäisen oman juhlan eteen. Tässä alkuviikosta meidän perheessä on jyllännyt myös flunssa ja tällä hetkellä pidämme sormet ristissä, että kaikki ovat terveinä juhlapäivänä. Tämän suhteen uskallan olla kyllä toiveikas, koska tauti on alkanut jo taittua ja ristiäisiin on vielä päiviä. Enemmän ehkä jännittää saanko kaiken leivottua valmiiksi. Vaikka kaikki on aika hyvällä mallilla niin se hermostuttaa silti.

Ristiäiset vai nimiäiset

Minähän aloitin juhlien suunnittelun todella hyvissä ajoin ensimmäisellä raskauskolmanneksella, kun valvoin hormoneiden vuoksi öitä. Siinä tuli suunniteltua yöllä niin vieraslista kuin menu. Jonkin verran käytettiin aikaa sen miettimiselle, että pidetäänkö ristiäiset vai nimiäiset. Meille olisi oikeastaan ollut se ja sama, mutta kummallakin on lähipiirissään niitä joille se kastaminen on se merkityksellinen asia. Päätimme mennä näiden läheisten ehdoilla. Toki ristiäiset ovat todella kaunis tapahtuma ja valmis kaava helpottaa suunnittelua.

Koko perheellä on viimein myös juhlavaatteet koossa. Pieniä ongelmia tässä on ollut. Oma alkuperäinen juhlamekkoni kiristi rintamuksesta niin, että jouduin vaihtamaan mekkoa. Puolisoni joutui ostamaan puvun ja mietin valehtelematta neljä kuukautta vauvan juhla-asua, kun en halunnut pienelle sitä kaikkein perinteisintä kauluspaita housut yhdistelmää. Löysin Pikku Vaniljan valikoimista valkoisen bodyn ja suloiset neule-henkselipöksyt. Itse kastemekko on meidän perhekalleus, jossa isommat lapset on myös kastettu. Olen todella tyytyväinen näihin löytöihin.

Huomenna tulevat kukat. Saatiin kukat Juhlakukat.fi palvelun kautta. Kukat ovat mielestäni juhlien paras osuus ja olen ollut todella fiiliksissäni suunnitellessani juhlakukkia. Juhlakukat.fi on super kiva palvelu, jossa saat tilata floristin tekemät tuotteet ja leikkokukat, joista voi itse tehdä omia asetelmia. Joten tässä on vielä luvassa kukkien asettelua, mikä on ihan lempipuuhaani.

Loppuviikosta riittää sen verran hommaa, että katsotaan miten ehdin päivittää kanaviani. Miten muuten on, haluatteko juhlien reseptejä tänne blogiin? Jotain aion jakaa, mutta mietin miten kaiken toteuttaisin. Joten nyt saa kertoa toiveita. Yhden reseptin olen jakanutkin kanssanne.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Lasten synttärit

Yhteiset baby shower juhlat

Vappubrunssi ja croisant buffet

Pinkit halloween teemaiset 5-vuotisjuhlat

Syntymäpäiväbrunssi ja kesäinen moctail

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Aivan ihana mekko! Muistatko, mistä olet sen ostanut? Laskeutuu tosi kivasti ja väri sopii todella hyvin sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *