Hae
Big mamas home

Elämää, kun viikonloppusuunnitelmat menevät uusiksi

Tänä viikonloppuna minulla piti olla sekä mies-, että lapsivapaa viikonloppu. Mies on työreissulla ja minulla piti olla iltavuorot, joten olimme buukanneet lapsille täysihoidon mummilassa. Odotin erityisesti keskeytymättömiä, pitkiä yöunia ja sitä, että kahteen päivään minun ei tarvitsisi keskittyä pitämään ketään hengissä. Hehkutinkin tätä kaikille, jotka suostuivat kuulemaan. Toisin kuitenkin kävi.
Tuntia ennen, kuin mummin piti tulla hakemaan tyttöjä, totesin kuopuksemme tuntuvan kuumalta. Mittasin kuumeen ja se oli selkeässä nousussa. Tiesin heti etten voisi laittaa kipeää lasta mummilaan. Niinpä aloin ensimmäiseksi järjestää töitäni. Seuraavaksi soitin äidilleni ja ilmoitin asiasta. Sovimme, että esikoinen pääsisi kuitenkin mummilaan lomailemaan, vaikka pikkusiskon pitääkin jäädä kotiin. Olisi ollut julmaa evätä reissu isosiskolta, joka oli odottanut tätä viikonloppua todella pitkään.

 

 

 

 

Kun sitten hetki sitten nukuttelin yksinään kuopusta syliini, olin tietysti hieman pettynyt. Olisi tietysti ollut kivaa, nauttia hetki omasta rauhasta. Mutta loppujen lopuksi olin aika zen. Lapsen sairastuminen ei ole minusta edes huonoa tuuria, vaan se on elämää. Lapset sairastuvat ihan yhtä lailla kuin aikuisetkin. Tämä tauti tuntuu olevan vain todella sitkeää sorttia. Little B oli jo aikaisemmin viikolla monta päivää korkeassa kuumeessa. Lääkkeet onneksi auttavat. Käymme silti huomenna lääkärissä jo senkin vuoksi, että tarvitsen tästä todistuksen töihin.

 

 

 

 

Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat kertaheitolla. Eikä siinä onneksi mitään pahaa ole. Nyt otan laatuaikaa kuopukseni kanssa ja hoivaan hänet terveeksi. Toivottavasti tässä ei ole kyse mistään flunssaa vakavammasta. Maanantaina ei sitten auta muu, kuin mennä töihin. Kotona piristävät onneksi the Floral Societyn toimittamat tuoreet kukat, sekä Jennalta käytettynä ostettu uusi päiväpeitto. Makuuhuoneen ilme muuttui muuten kertaheitolla astetta ylellisemmäksi, kun päiväpeitto vaihtui. Huomenna teen sienipastaa. Tämä on herkku, jota en kokkaa silloin, kun mieheni on kotona. Hän inhoaa sieniä. 
 
Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Pikaista paranemista pienelle! Sitkeää tautia mutta eiköhän mene pian ohi.

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiito Helmi. Kyseinen kuume meni alle vuorokaudessa ohi. Naurettiin ettei pikkuinen ilmeisesti halunnut mummilaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.