Keväinen vihreä salaatti
Meillä on seuraavat päivät kädet täynnä töitä. Brunssin lisäksi tässä on vielä siivoamista, huonekalujen järjestelyä ja kokoamista. Sen lisäksi viedään lapset tänään vapputapahtumaan touhuamaan ja paijaamaan alpakoita. Joten tekemistä riittää. Onneksi kaikki on todella kivaa tekemistä ja meillä on varmasti aivan ihana vappu.
Siltä varalta, että sinulla on vielä vapputarjottavien lisuke miettimättä, haluan jakaa kanssanne ihanan vihreän salaatin. Tämä sopii todella hyvin vaikka sinne brunssipöytään.
Vihreä salaatti ja passionkastike
Passionkastike
6 passionhedelmää
1/2 dl neitsyt oliiviöljyä
1 1/2 tl sokeria
1 tl dijon sinappia
mustapippuria
suolaa
Vihreä salaatti
1 ps jääsalaattia
1 ruukku villirucolaa
200 g vihreitä viinirypäleitä
1/2 dl mantelilastuja
1. Halkaise passionhedelmät ja kaavi ne kulhoon. Lisää myös muut ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Laita hetkeksi jääkaappiin muhimaan.
2. Pese ja revi salaatti. Pese rucola. Levitä salaatti ja rucola tasaisesti tarjoiluvadille.
3. Pilko viinirypäleet ja levitä ne salaatin päälle.
4. Paahda mantelilastuja varovaisesti paistinpannulla keskilämmöllä. Ripottele paahdetut mantelilastut salaatin päälle.
5. Valuta noin puolet kastikeesta salaatin päälle ja tarjoile loppu kastike erikseen.
Suosittelen jälleen lämpimästi. Salaatti oli ihana ja raikas. Passionkastike vei oikeasti kielen mennessään.
-Jenni
Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok
Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit
LUE MYÖS
Näin teet Shanghai tacot kotona