Hae
Big mamas home

Big mamas home X Vaikuttajamedia

Nyt se on viimein virallista. Big mamas home blogi siirtyi Vaikuttajamedialle. En voi sanoin kuvailla, kuinka innoissani tästä olen ja nyt se viimeinkin tapahtui. Toivon, että mahdollisimman moni vanhoista seuraajista on löytänyt tiensä myös tänne Vaikuttajamedialle ja toivottavasti muuton myötä sinne ruutujen toiselle puolelle on löytänyt myös uusia tyyppejä. Ajattelin, nyt blogimuuton kunniaksi kirjoittaa hieman itsestäni. Siitä on vuosia, kun olen viimeksi tehnyt mitään esittelyyn viittaavaa omassa blogissani.

Big mamas home by Jenni S. - Big mamas home X Vaikuttajamedia

Minä olen Jenni. Olen 31-vuotias, kahden tytön äiti. Erosin lasteni isästä vuosi sitten ja olen nyt elänyt tyttöjeni kanssa kolmestaan. Muutimme uuteen, isompaan asuntoon hieman ennen joulua. Nyt muuttolaatikot on purettu ja voin keskittyä kodin sisustamiseen.

Rakastan hyvää kahvia. Jopa niin paljon, että mieluummin juon teetä, kuin pahaa kahvia. Rakastan myös tuoreita kukkia, joita minulla on kotona lähes aina. Ero on ollut tähän mennessä yksi elämäni merkittävämpiä tapahtumia, lasten saamisen lisäksi. Jo ensinnäksin siksi, että minun ei pitänyt koskaan erota. Ajattelin vuosia, että kaikesta on mahdollista selvitä, kun kumpikin tekee töitä sen eteen. Olin rakastunut ajatukseen rakkaudesta ja eron myötä olen alkanut ajatella, että ehkä ihmiselle sopii paremmin sarjamonogamia, kuin pelkkä monogamia. Olen heittänyt läppää siitä, että eroaminen ja deittailu on tehnyt minusta kyynisen ämmän. Mikä pitää ehkä osittain paikkansa. Joka tapauksessa, en ole ollut pitkään aikaan niin onnellinen, kuin mitä olen ollut tänä vuonna.

Big mamas home by Jenni S. - Big mamas home X Vaikuttajamedia

Olen kirjoittanut blogia suurinpiirtein viisi ja puoli vuotta. Aloitin kirjoittamisen odottaessani esikoistani. Blogi alkoi nuoren, odottavan äidin päiväkirjana. Siitä se lähti kehittymään sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi ja nykyään se taitaa olla lähinnä se lifestyleblogi. Eron myötä sain rohkeutta tarttua vaikeampiinkin aiheisiin ja olen kirjoittanut viimeaikoina myös paljon ihmissuhteista, sekä omista kipupisteistäni. Hurahdin tänä vuonna totaallisesti tunnelukkoihin ja niistä onkin riittänyt juttua useamman postauksen verran. Sisustaminen on kuitenkin edelleen lähellä sydäntä ja yksi blogin suosituimmista aiheista. Näiden lisäksi kirjoitan myös tyylistä, perhe-elämästä, sekä kosmetiikasta.

Big mamas home by Jenni S. - Big mamas home X Vaikuttajamedia

Blogin lisäksi minulta löytyy Facebook, sekä aktiivinen instagramtili. Ja kuten niin moni muukin, myös minä hurahdin tänä vuonna Tiktokiin. En ole kummoinen videontekijä. Intoa taitaa löytyä enemmän, kuin taitoa, mutta haluan ajattella kehittyväni koko ajan. Mutta jos olette Tiktokissa, niin käykää katsomassa.

On hienoa päästä jatkamaan bloggaamista Vaikuttajamedialla. Täällä on niin monia hienoja tyyppejä ja on upeaa päästä yhdeksi heistä. Odotan innolla mitä tuleman pitää ja mihin tämä bloggaaminen lähtee tästä taas kulkemaan.

Ihanaa kun olette täällä.

-Jenni.

BLOGINI AIHEITA:

Koti & Sisustus

Lapset

Vaatteet & Asusteet

Ihonhoito & Kauneus

Ihmissuhteet

8 kommenttia

 1. Maarit Sarin kirjoitti:

  Tervetuloa Vaikuttajamedialle! Maarit /Arjen suklaasuukkoja @maaritsarin

 2. Tonzaa kirjoitti:

  Hyvä Jenni! Jatka samaan malliin!

 3. Iina / MouMou kirjoitti:

  Onnea uuteen blogikotiin! ❤️

  http://moumou.fi

  • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

   Kiitos Iina. Tää muutto tuntui kyllä hyvältä.

 4. Helmi kirjoitti:

  Hei!
  Onnea uuteen blogikotiin, täällä seuraillaan innolla mukana.
  -Helmi

  • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

   Kiitos. Ihanaa, että seuraat mukana tännekin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.